23-06-09

Nog 1 wedstrijdje en dan vakantie.

Interpreteer de titel hierboven nu niet alsof ik die wedstrijdjes niet graag loop hé. Integendeel, ik heb er de laatste weken echt van genoten. Vooral ook omdat ik er niet echt veel van verwachtte en het toch nog behoorlijk ging. Het is vooral dat ik snak naar de vakantie. Ik ben er echt aan toe. Op mijn werk is het me de laatste paar weken allemaal wat teveel aan het worden, ook daarom. Maar terug naar de wedstrijdjes.

Vorige vrijdag heb ik dus samen met mijn beste kameraad de 5km gelopen in de thuishaven van blogger Dirk. Door een samenloop van omstandigheden heb ik Dirk spijtig genoeg niet gezien. Zonde, zonde want ik had graag een pint met hem gedronken, ok, of nen duvel! ;) Vermits ik een lichte verrekking had aan mijn rechterbil zat snel lopen er sowieso niet in. Maar toch heb ik mijne maat nog een beetje kunnen helpen. Hij wou graag de 30 minuten halen, en hij eindigde in 29'08 officieel. Hij dik tevreden en ik dus ook. Leuk gelopen met mijne maat en ook geen verdere pijn opgelopen. De fritten nadien smaakten ook, njammie. ;)

Zaterdag wou ik een stukje gaan fietsen, maar ik was gewoon lui en het is er niet van gekomen. 's Avonds dan nog lekker relax een saunatje gedaan met Ria i.p.v. vrijdag uiteraard.

Zondagnamiddag terug geprobeerd om een rustig duurloopje te doen. Ik was bewust niet naar de club gaan lopen omdat die toch altijd ergens rond de 12km/u lopen op zondagmorgen. Ik weet niet hoelang ik over de 9.5km heb gedaan, maar het was zalig. Muziek lekker hard op de oortjes, zalig zonnetje zondagnamiddag, zalig rustig tempootje en niet echt last gehad van de bil.

Gisteren dan weer lui geweest en de spinning ook maar overgeslagen. Vandaag dinsdag is het training op de club. De grote groep deed weer 10 x 400m, maar daar paste ik voor. Samen met 2 andere jongens een duurloop van 16km afgewerkt. Toevallig lopen we alledrie zowat op eenzelfde niveau en we schieten ook goed op met elkaar. Leuk dus! :) Deze training diende als test voor de bil want overmorgen donderdag staat er een lactaattest op mijn programma en dan moet ik voluit kunnen gaan. Het liep in het begin wat stroef, maar de laatste 5km moest ik echt met de rem op lopen. Kilometer na km liep het lekkerder en lekkerder, dit in tegenstelling met mijn loopmakkers die erdoor zaten. Maar samen uit, samen thuis hé. We waren terug na exact 1u20' en dat voor 16km en dus 5min/km. Maar vooral, ik heb geen last gehad aan de bil en dus kan ik donderdag de lactaattest afleggen. Hopelijk schiet er niets in aan hoge snelheden, maar ja, dat kan natuurlijk altijd gebeuren.

Nog even terug naar de wedstijd in Ramsel. Toen ik daarstraks op de club kwam vertelde een clubmakker me dat ik te vroeg naar huis was gegaan na de wedstrijd. Wat was er nu gebeurd? Na de wedstrijd waren ze blijven plakken en op een bepaald ogenblik was er daar een aanwezigheidstombola op je startnummer blijkbaar. De derde naam die afgeroepen werd was, yep Gert Schroons. Ik die nooit of te nooit iets win met tombola's! Mijne maat naar voor, maar hij kreeg de pijs niet mee dedju. Het was dan ook een aanwezigheidstombola en alle prijzen moesten weg. Wat was nu mijn prijs hoor ik jullie vragen? Een senseo begot!!! Ik heb wel ene, maar mijn dochter had dit goed kunnen gebruiken op haar kot.

Tot zaterdag in Geel voor veel bloggers.

Gert

22:28 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Jammer je dochter mist nu die Senseo!

Gepost door: Tiny | 23-06-09

tombola heb het vorig jaar in Boortmeerbeek meegemaakt ... ook te vroeg weg voor de aanwezigheidstombola ... dedzju!

Gepost door: geert | 24-06-09

troost u Gert Ik was aanwezig tot 00.30 u, en heb ook niets gewonnen !!! Tedjuuuuuuuuu Tot zaterdag he !!!!

Gepost door: Dirk De Groof | 24-06-09

Zo jammer!! Ik blijf ook nooit op die aanwezigheidstombola's! Tot zaterdag, ik loop ook mee in de kidsrun samen met onze Lander dus als je er al bent, supporteren hé ;-). Groetjes!!!

Gepost door: Wendy | 24-06-09

! de prijzen zijn altijd voor de "plakkers" !

Gepost door: wim | 25-06-09

Amai zo'n duurloopje van 16km aan 5'00" das al vrij deftig maar het voornaamste is dat de bil stand hield, succes met de lactaattest en zaterdag in Geel...

Gepost door: Stofke | 25-06-09

De commentaren zijn gesloten.