17-06-09

Leuk en minder leuk nieuws.

We gaan beginnen met het minder leuke nieuws. Gisteren tijdens de training (10x400m) schoot er bij aanvang van de 5de 400m plots iets in mijn rechterbil, zomaar zonder enige voorafgaande waarschuwing. Nochtans, ik was zeer gedisciplineerd en zeker niet te snel aan het trainen en liet bewust de snelle mannen gaan bij elke 400m. Ook de opwarming werd gerespecteerd. Het probleem op dat moment was dat ik zowat 5km van de atletiekclub was en ik dus dat heel stuk terug moest stappen/stilletjes joggen. Dat heeft de blessure natuurlijk geen goed gedaan. Sinds gisterenavond ben ik dan ook vollen bak ijs aan het leggen en spierzalf aan het smeren. Het voelt al iets beter aan, maar naar vrijdag toe, wedstrijd in Ramsel, ga ik geen risico's nemen. Ik denk wel dat ik kan starten, maar ik ga mijn beste kameraad begeleiden aan maximum 10km/u. Uiteraard alleen als ik geen pijn meer voel, anders stop ik meteen. Daarna hoop ik blogger Dirk te ontmoeten na zijn 10km om een goei pint, ik lust gene Leffe Dirk, te drinken samen.

Dan het leuke nieuws. Ik heb mezelf daarjuist een cadootje gedaan. Vermits mijn Forerunner 305 niet meer tot leven te wekken is ben ik spijtig genoeg toe aan een nieuw speeltje. Ik heb lang getwijfeld of ik dezelfde zou kopen of de nieuwe 310XT. Het is deze geworden.

Forerunner 310XT

De levering zou gebeuren week 27. Pfff, wel duur speelgoed hoor.

Het laatste nieuws is dat ik volgende week donderdag een nieuwe lactaattest ga doen. Het was ondertussen meer dan een jaar geleden en ik wil dat toch bijhouden zodat ik zeer goed in mijn harslagzones kan trainen. De uitslag wordt uiteraard naar coach Mario gestuurd zodanig dat hij daar rekening kan mee houden bij het opstellen van een nieuw schema later in de zomer.

Dat was het. Tot de volgende.

Gert

20:11 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hihi, je oogjes waren de zondag al zo aan het fonkelen...'k had wel gedacht dat je dat speeltje gauw ging bestellen! Hopelijk geen blessure aan je been, hou het toch maar voorzichtig hé!!

Gepost door: Ruthje | 17-06-09

Vrijdag Hopelijk tot vrijdag. Je kent het verhaal he. Vraagje : waar doe je die lactaattest ? En wat kost uw nieuw speeltje dan ? Ik dacht zone footpod te kopen voor mijne Polar ? Maar, ik twijfel nog ...???

Gepost door: Dirk De Groof | 17-06-09

Voorzichtig blijven en mss vrijdag toch beter geen risico nemen, heel mooi speelgoed, ik hou het voorlopig bij mijn F305

Gepost door: Stofke | 17-06-09

Ben benieuwd naar je bevindingen over deze garmin. Hopelijk kan je vrijdag je 10km pijnloos uitlopen, veel succes alvast!

Gepost door: Wendy | 18-06-09

Eerst zorgen de blessure onder controle te krijgen en daarna je nieuwe speeltje. Wel mooi trouwens!

Gepost door: Tiny | 18-06-09

ijs leggen is zeker goed, maar ook niet te lang.
Als je start zeker goed insmeren met een warming up.
Ja en verder good luk hé.

Gepost door: steven | 19-06-09

Ben benieuwd naar je testen

Gepost door: coach mario | 20-06-09

De commentaren zijn gesloten.