08-03-09

Moelijke week, leuk weekend.

De 10k wedstrijd van vorige zondag had serieuze sporen nagelaten. De linkerkuit was terug naar de ... ge weet wel. Daarenboven had ik 's anderdaags ook enorme pijn aan de linkerhamstring. Normaal stappen was echt onmogelijk. Echt hé, ik ben die kwesturen kots, maar dan ook kotsbeu. Eerst er bijna 2 maand tussenuit met die buik en nu dit. De kinésist had weer de handen vol om dat allemaal terug te herstellen. Dit maakt dat er in de week niet werd gelopen. Dinsdag ben ik dan extra naar de sauna geweest omdat warmte de bloeddorstroming, en dus de genezing bevordert. Op zich kwam het mij wel goed uit dat ik niet kon lopen want het was tamelijk druk op werk en zowel dinsdag als vrijdag moest ik dan ook nog naar Nederland.

Vrijdag kon ik Mario melden dat ik voldoende hersteld was om zaterdag voorzichtig terug te starten. Het schema werd aangepast en de versnellingen werden er de eerstvolgende dagen uitgehaald. Zaterdag mocht ik 8km gewoon rustig loslopen. Het werden 8.7km onder een leuk zonnetje. De kuit heb ik niet gevoeld, kon ook moelijk aan een tempootje van zowat 10.5km/u. De hamstrings daarentegen heb ik nog gevoeld. Daarna naar het voetbal van Raf gaan kijken, 6-0 gewonnen. 's Avonds gingen we dan met onze beste vrienden eten in de wok in Heverlee. Pfff, veel te veel gefret en ik sta nog 3 à 4kg te zwaar! Maar het was leuk, en dat is veel waard. In de loop van de namiddag had ik wel keelpijn gekregen, ook dat nog!

Vandaag zondag was het druk. 15Km aan 6min/km stonden op het programma. Vertrokken rond 11u onder een betrokken hemel, maar geeïndigd onder een lekker zonnetje. De kuit was nog steeds ok, en de hamstrings heb ik wel gevoeld, maar al veel en veel minder dan gisteren. Morgen rustdag, dus dat gaat de goede kant op. Vandaag was het ook familiedag langs mijn vrouw haar kant. Dat betekent kaarten, wiezen dus, en lekker samen pistoletjes en koffiekoeken smullen. Alleen, afspraak was samenkomen om 13u, maar de meesten kwamen er door tegen na 15u en ik moest een dik uurt later al naar Westerlo-KV! De kaartnamiddag, wij doen dat graag met de familie, was wel door mijne neus geboord, verdomme toch. Al maar goed dat KV, weliswaar zeer onverdiend, won op Westerlo. Dus al bij al werd de teleurstellende (loop)week afgesloten met een zeer leuk en hoopgevend weekend. Als die laatste pijntjes nu eens definitief willen verdwijnen kan ik misschien eindelijk eens werk maken van kwalitatieve trainingen. Ondertussen is de honger echt zeer groot en ondanks de kriebelende keel ben ik er helemaal klaar voor.

Tot blogs, Gert

23:00 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Westerlo Was daar ook. En ja, redelijk onverdient gewonnen, maar Westel had er maar ene in moeten trappen hé verdorie ! Eerste goal was wel GEEN buitenspel hoor (stond op de lijn...) Soit, seffes de beelden op studio 1 se. Alleszins Proficiat met overwinning (en de trainingen hé) Had ik je gsm gehad, hadden we daar ene kunnen drinken hé !

Gepost door: Dirk De Groofd | 08-03-09

Ik hoop voor je dat je eindelijk terug goed kan trainen .

Gepost door: coach mario | 09-03-09

Gelukkig zijn de pijntjes verdwenen en kan je terug goed trainen. KV Mechelen doet het meer dan behoorlijk na nieuwjaar hé.

Gepost door: natalie | 09-03-09

hertsellen! Nu rap herstellen en je trainingen hervatten!

Gepost door: Tiny | 09-03-09

slechte grond 't zit bij ons in de grond, denk ik. 't Is beter dat wij de eerstkomende weken niet samen gaan lopen of de mensen denken dat ze 2 honderdjarigen zien voorbij strompelen :-)

Gepost door: geert | 09-03-09

We blijven postitief hé Gert, je hebt nu wel genoeg blessures gehad, het is gedaan nah! Vanag deze week kan je je trainingen terug rustig opbouwen, ik voel dat ;-). Groetjes

Gepost door: Wendy | 09-03-09

Gelukkig gaat het wat beter en wie weet dat het mee zal vallen.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 09-03-09

Snel herstel Jeetje Gert, het zit je niet mee. Zorg goed voor jezelf hoor. Misschien is spinnen beter te doen dan lopen? Hou je taai.

Gepost door: Petra | 10-03-09

Hopelijk blijven die blessures idd achterwege want wat is er ambetanter dan dat :-(

Gepost door: Stofke | 10-03-09

De commentaren zijn gesloten.