04-12-08

Terug vollen bak.

De opbouw zit er nu helemaal op en vanaf deze week zit ik terug aan 5 looptraingen. Doe daar nog 1 spinning les bij en je komt uit op 1 rustdag, de vrijdag.  Die dag houden Ria en ik dan ook vrij om naar de sauna te gaan.

Maandag was er dus spinning. Deze week iets minder zwaar omdat ik 10 minuutjes te laat was. Ruthje was al serieus aan het trappen toen ik eraan kwam. Dinsdag heb ik van thuis gewerkt omdat er een firma naar een lek in de garage kwam kijken. Lekdetectie of zoiets. Gevolg, nieuwe leidingen steken of de bestaande herstellen. Spijtig genoeg moeten daarvoor vloeren in de badkamer boven worden opgebroken. Pfff miserie en kosten. Omdat ik van thuis werkte kon ik wel onder de middag mijn intervalsessie afwerken en daar was ik blij om. 10x600M aan 3.50/km met voordien 10 versnellingen van 40seconden, gene kattepis voor mij dus. Het was heftig, maar kijk, het lukte. Hieronder wat knipwerk van de training met alleen de 600-jes.

test

Gisteren woensdag werd onze jongste zoon, Raf, 16jaar. Klein Rafke is al lang grote Raf geworden! Ik had geluk dat hij alleen maar pannekoeken vroeg als verjaardagsmenu, daar is hij dan ook verzot op. Die heb ik dan gebakken terwijl hij naar zijn voetbaltraining was. Ik had er 25 en die waren daarstraks om 19u allemaal op!!! Ria en ik hebben er in totaal 7 opgegeten, hij dus 18 op 1 dag!!! Voordien had ik net 10km losgelopen aan exact 5.30. Vandaag stond er dan een wisselloopje van 12km op het menu. De snelle stukken van 1km moesten aan 4.40. Dat ging vrij vlotjes en vrij regelmatig eigenlijk en dit ondanks het feit dat ik in het donker mijn tempo niet kon aflezen. Alleen de laatse km was iets sneller, maar dat was bewust gedaan.

training 04-12

Ik voel de laatste weken dat ik wat snelheid betreft op dit moment niet ver van mijn grens zit. Niet op de korte versnellingen maar wel op afstanden vanaf 2km. Net daarom kijk ik met een bange blik naar de training van nu zaterdag. 2 Maal een reeksje van 1k-2k-3k aan 3.55 is wat mij betreft echt wel afzien. Maar hoe gaat die zegswijze weer, no pain, no gain? Zolang het niet bij pain blijft ben ik al heel tevreden. ;)

Tot blogs, Gert

 

21:01 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes, maar als je er nu al mee int koppeke zit dan gaat dat zeker lukken! Je bent terug helemaal in vorm!

Gepost door: Wendy | 04-12-08

hopelijk vallen de kosten mbt dat lek een beetje mee, zo'n gedoe kan je wel missen als kiespijn!
en stevig aan het trainen, hou het wel blessurevrij hé ;-) oh ja, a.s. maandag kan ik niet naar de spinning komen, ben weer twee daagjes weg voor 't werk...

Gepost door: Ruthje | 04-12-08

flink tempo!! Idd.stevige tempo's voor zaterdag. Je zou als je die snelheid aan kan in staat moeten zijn om een 10 km onder 40'te lopen. Je doel?

Gepost door: Tiny | 05-12-08

voor't gemak zit er ook verlichting op de garmin 305 , die kun je ook instellen . Als je garmin aanligt en je drukt nogmaals op de knop waar je hem mee aanlegt heb je verlichting .

Gepost door: roadrunnerke | 05-12-08

Weer stevig op dreef zie ik. Veel succes met de training van zaterdag.

Gepost door: yves | 05-12-08

18.... pannenkoeken.... Dan is het normaal dat klein Rafke groot geworden is. Proficiat aan Raf!

Gepost door: Spencerwoman | 05-12-08

Gert die trainingen volgen mekaar mooi op . Als het voorbije al gelukt is , dan lukt dit ook !
Je bent zeer goed bezig !

Gepost door: caoch mario | 05-12-08

Ik loop heel wat postjes achter Gert, maar ik merk dat je nog steeds stevig bezig bent!!

Gepost door: Homer | 06-12-08

Volle bak GELIJK WE JE KENNEN !! bedoel je ;-) veel grtjes !

Gepost door: Katrien | 07-12-08

De commentaren zijn gesloten.