30-10-08

Het kriebelde te hard.

Ik word het zo stilletjesaan beu om zo weinig te kunnen lopen. Ik was maandag dan wel lekker voluit gegaan op de Halloweenspinning in de fitness, lopen blijft voor mij nog altijd het summum. Die Halloween spinning was echt wel vet geil. ;)) De lesgeefster had zich in een lekker spannend catwoman pak gestoken, njammie, en de spinningruimte was half verduisterd. Er stonden ook overal kaarsjes en verlichtte pompoenen wat een zeer toffe sfeer creeerde. De muziek was eerder weird te noemen met veel gegriezel en horror achtige geluiden. Ik was echt in form en had zin om me eens goed uit te leven en heb dan ook maar meteen 2 uur na elkaar gedaan, zalig. Het eerste uur was er trouwens geen fiets meer vrij en waren we met 30 aan het spinnen.

Dinsdag en ook woensdag werd er dan weer niet gesport. Ik wou de pezen nog sparen en ook had ik sinds zondag last aan mijn linker bil. Zondagavond had ik met Raf boven in de kamer liggen fikfakken toen we samen naar Prison Break aan het kijken waren, allé tijdens de reclame hé. Je kent dat wel, de bijna 16-jarige wil stoer doen en vechten en papa wil natuurlijk niet onder doen. ;) Ik moet me daar ergens pijn gedaan hebben, alhoewel ik het me niet voor de geest kan halen, en een inwendige bloeduitstorting in mijn bil was het gevolg.

Normaal ging ik vandaag dan weer spinnen, maar ik moest en zou gaan lopen zodat ik ineens kon testen hoe het met de pezen en de bil ging. Ik had ook gewoon veel goesting om te gaan lopen. Het was dan wel echt koud, slechts 4 graden, maar eigenlijk was het super loopweer. 41 Minuutjes heb ik gelopen en ik heb er van genoten! De pezen gedroegen zich keurig, een heel klein beetje heb ik de rechtse pees "gevoeld" en de bil was niet 100% ok, maar het ging eigenlijk wel goed. Direct daarna naar de kinesist en hij heeft beide pijntjes zeer goed behandeld, knap werk! Het resultaat van de training.

training 30-10

Men kan duidelijk zien dat ik er hoelanger hoe meer zin in kreeg en eigenlijk vond ik het zonde dat ik moest stoppen. Maar ik blijf voorzichtig.

Morgen vrijdag naar de sauna, weeral lekker voor de spiertjes en zaterdag gaan we lekkere wafels en pannekoeken schransen met de kinderen en de liefkes van de 2 oudsten en mijn ouders. Dat gaat tof worden! :) Zondag hoop ik dan weer te kunnen gaan lopen. Misschien ietske langer, maar sneller hoeft zeker en vast niet. Als ik dat allemaal goed verteer probeer ik volgende week 3 looptrainingen. Ik zie er nu al naar uit! Damn, ik lijk wel verslaafd aan het lopen. :)

Tot blogs

PS: voor de muziekliefhebbers: de album cover linksboven is van het gloednieuwe Bloc Party album Intimacy dat ik een half uur geleden heb gedownload via iTunes. Na een eerste beluistering valt dit album me al geweldig mee, met voorop natuurlijk het fantastische nieuwe nummer Talons.

20:53 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

Soms is dat te erg! Tja...Gert soms kun je niet daar gen weerstand aan bieden. En dan moet dat maar;-)

Gepost door: Tiny | 30-10-08

Gij kunt ook nie stilzitten he !!! 2 u spinnen .. als ik dat doe, kunnen ze mij afvoeren. Goei idee om wafels en pannekoeken te bakken, dat ga ik ook nog eens doen. Mjammie !!!!
Is dat een traditie om dat op 1 November te doen?

Gepost door: Edith | 30-10-08

@Edith Dat is traditie, toch bij ons hier in de streek. Op 1 november gingen wij vroeger als kind eerst naar het kerkhof om de grootouders en andere overleden familieleden te herdenken. Nadien kwamen alle neven en nichten en nonkels en tantes dan gezellig samen pannekoeken en wafels eten EN met de kaarten spelen! Leuke jeugdherinneringen. :)Vandaag de dag eten we alleen nog wafels en pannekoeken. :)

Gepost door: Gert | 30-10-08

Voetbal Is het zaterdag gene voetbal ? Nu idd. het lopen is gewoon een verslaving hé ! Groetjes

Gepost door: Dirk De Groof | 30-10-08

Ik ben hier op straat aangehouden om eens een uurtje gratis te gaan sporten in een fitnesscentrum hier in de buurt, en dankzij uw blogske heb ik voor spinning gekozen. Dus 10 november ga ik eens een les spinning easy volgen. Ben benieuwd, hopelijk krijg ik een mannelijke lesgever in batman pak :-p.

Gepost door: Wendy | 30-10-08

bezige bij jij kunt ook niet stilzitten he! voorzichtig aan met die bil van je !
De nieuwe BP is idd niet slecht :-)

Gepost door: Chris | 30-10-08

Volgens mij kloppen die gemiddelde hartslagen niet echt de eerste 2km :-)

Gepost door: Stofke | 31-10-08

Geilen op catwoman, dollen met de gasten, dan nog iets met van bil gaan of zo... Sporten houdt je duidelijk jong en vitaal!!!

Gepost door: Homer | 31-10-08

Venetië dedzju; ik heb je daar gemist zulle!
Smakelijk ... ik ga mijn smoutebollen, wafels en pannekoeken in Rijmenam verorberen ;-)

Gepost door: geert | 31-10-08

laat je maar gaan ... er is toch geen houden aan :-))))))))))))))))))

Gepost door: Katrien | 31-10-08

huh? waarschijnlijk heb ik het over het hoofd gezien, maar nergens in je blogje vind ik het telefoonnummer van die spinster in het spannende catwomanpakje terug ...

Gepost door: geert | 01-11-08

De commentaren zijn gesloten.