24-08-08

De training hernomen.

Na de 3 extra dagen rust, rust die me goed heeft gedaan, heb ik ll vrijdag de training hervat. De korte donderdagtraining heb ik naar de vrijdag verschoven en zaterdag en zondag heb ik volgens schema afgewerkt. M.a.w. ik heb 2 trainingen gemist. Maar ok, de dokter heeft het vrijdag ook nog gezegd, ik ben blijkbaar geen 20 jaar meer en het lichaam vraagt soms al wel eens wat rust. :) Ik ga er dan ook nogal stevig tegenaan en ben iemand die de training altijd perfect wil afwerken, hoe zwaar ze ook soms is. Hopelijk leer ik mijn lesje ooit eens. :)

Het weekend kan ik onderverdelen in een zeer drukke zaterdag en een hele rustige zondag. Zaterdag was het zelfs zo druk dat ik na mijn ontbijt eigenlijk niets meer heb gegeten buiten een vettige hamburger 's avonds op het voetbal in Moeskroen-KV Mechelen. Iemand trouwens de beelden gezien van Kevin Geudens, voetballer bij KV, die in deze wedstrijd zjn scheenbeen en zijn kuitbeen heeft geboken? Gruwelijke beelden! Het was gewoon een spijtige botsing tussen 2 spelers, zonder enige opzet of fout! Hopelijk kan die jongen ooit nog voetballen. Eerder die dag ben ik 2 keer naar het voetbal van Raf gaan kijken. Hij moest spelen met zijn ploeg, scholieren, in de morgen en in de namiddag moest hij 1 helft meedoen met de junioren.

Vandaag zondag stond er een vetloop van 25km op het programma. In de namiddag is er dan de ganse tijd familiebezoek geweest, leuk!

De trainingen zelf heb ik best goed verwerkt. De cijfertjes.

De vrijdag training was een korte en relatief gemakkelijke training. De snelle stukken moesten worden gelopen aan 4.30/km.

training 22-08

De zaterdag training was echt pokkezwaar. Het snelle tempo moest 4.15/km zijn en dat werd gehaald. Ik moet er nog bijvertellen dat ik vanaf de 2km regelmatig de wind op kop had wat de versnelling extra zwaar maakte. Ik ben vooral blij met mjn goede hartslagen, daar zal de extra rust wel bij geholpen hebben.

training 23-08

Vanmorgen dan een stevige vetloop van 25km aan 6.15. Ook dat werd goed gehaald, maar ik voelde wel dat het de derde dag na elkaar training was. Want daar waar de hartslagen zaterdag goed waren, waren ze vandaag iets te hoog. Bij deze snelheid blijven die gemiddeld onder de 120. Maar ok, ik klaag zeker niet na de dip vorige week.

training 24-08

 

Morgen maandag terug rust, oef! :)

Gert

 

20:48 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

euh 46 km op drie dagen, groot gelijk dat je morgen een dagje rust neemt Gert! En die beelden van die jongen zijn been hoef ik niet te zien, kan me de gruwel zo al voorstellen! jakkie!

Gepost door: Ruthje | 24-08-08

3 zwaren trainingen na mekaar en dan al de andere activiteiten .. je moet het maar zien te combineren !!! Een extra dagje rust zal welkom zijn.

Gepost door: Edith | 24-08-08

Heel wat kilometerkes Gert!! Die vette hamburger is al lang verteerd!

Gepost door: Homer | 24-08-08

Na die vettige hamburger heb je waarschijnlijk des te meer van je vetloopje genoten ;-))

Gepost door: philippe | 25-08-08

je verdient de rust nu wel ! Je bent zeer goed bezig ! Ik loop met je mee in keulen voor 3.15 u
je zal het halen !

Gepost door: coach mario | 25-08-08

Hartslagen waar ik alleen kan van dromen :)

Gepost door: yves | 26-08-08

Hey Gert

Bedankt voor jouw leuk berichtje op mijn blog en de vele tips!
Ik voeg jouw blog alvast toe aan mijn blog + reader.

Veel succes in Keulen!

Groetjes
Jan

Gepost door: Jan | 26-08-08

mooie trainingen ! ik wil ook zo'n schema zo goed mogelijk opvolgen, en daarom leg ik de lat niet te hoog. Een marathon zou voor mij dus niet lukken, daarvoor heb ik een te zwakke rug. Maar daarnaast wil ik dan wel proberen zo goed mogelijk te presteren op de kortere afstanden, want die kan ik aan.
Btw, heb enkele Fischerspooners gedownload, niet echt mijn ding maar ze hebben toch leuke songs (Emerge & Sunglasses at night) en heb een mooie remix gevonden : Seven nation army :-)

Gepost door: Chris | 26-08-08

misscien wou je dit wel weten??? Nog iets anders nu, ik ben dus terug bij de wegbloglopers beland,dankzij een goed gesprek(mail) met de coach! Dus ben ik zeker ook aanwezig op de wegblogtraining in Mol !!
Dus de coach heeft veel water in zijn wijn gedaan en misverstanden zijn bijgewerkt!!!!
Dus nu zijn we weer goed bezig,heb trouwens gewoon blijven trainen op zijn schema!
OP die loop in Mol, kunnen we eens wat kennis maken en bijpraten ( als het niet te snel gaat )


Gepost door: patrick aerts | 27-08-08

fitness de Life Style Fitness aan de Brusselsesteenweg...groetjes!

Gepost door: Ruthje | 27-08-08

Man man man !! al die mooie cijferkes !! Keulen wordt JOU marathon !!!

Gepost door: Katrien | 28-08-08

De commentaren zijn gesloten.