05-08-08

Training hernomen.

Vooreerst mercikes voor de leuke en bemoedigende commentaren op mijn vorige berichtjes. Het doe altijd deugd wetende dat er mensen met je meeleven. Lachen

Ik had nog maar pas mijn vorige berichtje gepost en Mario had al een aangepast schema in mijn inbox gedropt. Zeer erg bedankt coach! Wat minder versnellingen erin en einde augustus moet ik aangeven wat ik in Keulen beoog. Ofwel ga ik voor een PR, de 3u15' laat ik even voor wat het waard is, ofwel stel ik me beschikbaar als haas moest er iemand behoefte aan hebben. Maar ik haas eigenlijk veel liever dan dat ik zomaar start met alleen maar als doel uitlopen. Moest het echt niet gaan omwille van de knie moet ik uiteraard afhaken.

Gisteren wou ik eens testen wat ik na 2.5 week looprust nog kon. Dat had ik beter niet gedaan want het was een drama eerste klas. Na 6km aan 5'48" /km had ik er genoeg van. Daar heb ik dan nog erg hard moeten voor knokken. Het liep m.a.w. voor geen meter. Ik had er vandaag dan ook geen goed oog in toen ik rond het middaguur, ik heb nog 1 week vakantie thuis, aan mijn wisselloop van 10km begon met afwissellend 500m loslopen en 500m aan 4.30/km. Maar kijk, het liep dus stukken beter dan gisteren. De hartslag was hoger dan normaal aan deze snelheid en het kostte wat meer moeite dan 3 weken terug, maar gezien de omstandigheden was het een zeer fijne training. Eindelijk nog eens cijfertjes op mijn blog.

training 05-08

Morgen staat er een rustdag op het programma. Dat kwam eigenlijk goed uit want normaal gezien was het plan om een half dagje te gaan mountainbiken in Houffalize met mijn kameraad om daarna samen naar de Lokerse feesten te gaan. Spijtig genoeg lukt het niet voor mijn kameraad omdat hij geen verlof kan nemen deze week. Om alleen te gaan mountainbiken heb ik niet veel zin, maar mijn ticket voor Lokeren is besteld. Dan zal ik maar alleen gaan hé. Tim van Hamel, The Glimmers, Siouxie (jeudherinneringen) en vooral Massive Attack staan op het programma morgen. Hopelijk loop ik onverwachts wat kameraden tegen het lijf.

Tot blogs, Gert

 

21:20 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

keulen Toch maar voorzichtig zijn ... Ik hoop voor jou dat je toch voor een PR kunt gaan in Keulen .. indien niet kan je je altijd aansluiten bij de bus van 4u ..

Gepost door: edith | 05-08-08

Volgende week is het nog eens de beurt aan Guy Swinnen om op het podium te staan daar in Lokeren. Normaal gezien gingen we ook eens afkomen maar 't is hier voor de moment redelijk druk. De kinderen vertrekken dinsdag op kamp maar de valieskes moeten zaterdag al binnengebracht worden en 'k moet ook nog werken deze week. Maandag en dinsdag zelfs nachtdienst dus van onspanning komt er voorlopig niet veel in huis.
Toch voorzichtig zijn, hé met die blessure dat het niet slechter wordt.

Gepost door: betty spencer | 06-08-08

Hopelijk gaat het vanaf nu terug in stijgende lijn. Maar toch nog wat voorzichtig blijven. Veel plezier in Lokeren vanavond.

Gepost door: yves | 06-08-08

Rustig aan terug hernemen en voor je het weet loop je in Keulen een nieuw PR.

Gepost door: philippe | 07-08-08

De commentaren zijn gesloten.