07-07-08

Rock Werchter 2008

Zeer kort berichtje tijdens de lunch vanuit Engeland.

Zoals ik eerder meldde was ik de afgelopen 4 dagen vooral te vinden op het Werchter 2008 festival. Ik heb erg genoten en dan vooral van de optredens van dEus en Grinderman, deze waren voor mij de absolute hoogtepunten. Ook Editors, Hot Chip, Air Traffic en Radiohead waren zeer erg te pruimen.

Ik ben in de voormiddag ook telkens gaan trainen thuis en bij nader inzien had ik dat beter niet gedaan. Werchter is echt een aanslag op het lichaam en dan vooral op de benen wegens het uren en uren rechtstaan. Dit te samen met het tainen en de tendinitis in de beide knieën maakt dat ik vanmorgen amper nog de trap op of af kon zonder enorm veel kniepijn. Zo kan het echt niet verder. Ik loop nu 2 dagen niet en als de pijn tijdens het stappen weg is probeer ik woensdag of donderdag nogmaals.

Gert

14:16 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Hey Gert. Ik wens je een spoedig herstel en nog een fijne maandag.

Gepost door: martin | 07-07-08

Als je echt last hebt van tendinitis vrees ik dat je er op 2 dagen niet vanaf zal zijn.
Toch een spoedig herstel gewenst.

Gepost door: Marc | 09-07-08

Werchter. Idd, heb er zaterdag ook enkele uren rechtgestaan. Had het er wel voor over, maar tijdens Radiohead kon ik niet meer blijven staan en ben dan beginnen rondwandelen op de wei. Ik was trouwens zeer te spreken over Sigur Ros. Kings of Leon zijn ook mijn cup. Jammer dat ik Grinderman niet heb gezien. Weet eig nog maar pas dat Cave daar vooraan staat...
Maandag en dinsdag verliepen de trainingen stroef. Eerst dacht ik dat het door te weinig slaap kwam, maar jij geeft daar nog een doorslaggevende reden bij aan.
Vandaag al veel beter trouwens.
Sterkte!

Gepost door: Francis | 09-07-08

Hopelijk binnenkort betere knieën. Maar als het niet overgaat niet te lang wachten met de sportarts te raadplegen.Gepost door: yves | 10-07-08

spoedig herstel Spoedig herstel gewenst Gert. Tja, zo'n festival is héél lastig voor de benen, hjammer genoeg (of net gelukkig) merk je dat eigenlijk niet, maar om dan onmiddellijk te gaan trainen.... groot gelijk dat je je knietjes wat rust gunt!

Gepost door: Julie | 13-07-08

De commentaren zijn gesloten.