26-06-08

Morgen naar huis :)

Et voilà, onze businesstrip in Atlanta zit erop. Het is hier bijna middernacht en alles is gepakt. Morgen nog een halve dag naar den bureau en dan samen met mijn collega, die ook in Brussel werkt, en mijn baas, een Amerikaan die hier in Atlanta werkt, terug naar Brussel. We stijgen op om 17u15 om dan rond 8u 's morgens te landen in Zaventem. Dat betekent dit ik eigenlijk zou moeten proberen om te slapen op het vliegtuig, maar helaas, dat lukt me nooit. Dat betekent dus recht van het vliegtuig naar den bureau in Brussel en daar proberen te overleven met een jetlag van hier tot in Tokio. Zaterdag moet ik dan een hele dag op een trouwfeest zijn. Dat wordt erger afzien dan een looptraining vrees ik.

Om af te sluiten eerst wat slecht nieuws dat tenslotte uitmondde in eigenlijk een serieze geruststelling en goed nieuws. :)

Maandagnamiddag werd ik plots onwel op den bureau. Ik had een zeer troebel zicht en was echt ijl in mijn hoofd en had katsjoe benen. Ik panikeerde op dat moment eigenlijk serieus, ik had zoiets nog nooit meegemaakt, en mijn baas reed met mij dan ook naar ons eigen Health Center. Je moet weten dat onze firma hier op onze hoofcampus een echt serieus fitness center heeft met alles erop en eraan. Maar niet alleen dat, er zitten hier ook 2 dokters en een paar verpleegsters die je echt ook medisch begeleiden bij het sporten of als je zoals ik een medisch probleem hebt. Een verpleegster ving me op, nam bloeddruk en deed wat onderzoekjes.  De bloeddruk was aan de lage kant, maar voor de rest was alles normaal. De oorzaak was waarschijnlijk nog wat jetlag en het feit dat ik daarop toch 2 keer deftig gaan trainen was. Ook had ik veel en veel te weinig gedronken en was wat gedehydrateerd. Maar bon, die verpleegster stelde voor om de dag nadien 's morgens bloed te prikken en ineens een hele health screening te doen. Daar zei ik natuurlijk geen neen tegen. :)

Gisteren kreeg ik dan de uitslagen en ik moet eerlijk zeggen, ze waren schitterend, bloeduitslagen inbegrepen! Alle bloed- en cholesterol waarden lagen perfect binnen de norm. Ook rode en witte bloedcellen en andere  toestanden allemaal perfect. Maar het leuke was de uitslag van de fitnesstest. Als men daar alle uitslagen samentelt geeft men je je "lichaamsouderdom" aan, en wat je eventueel moet doen om daar te geraken. Ik ben dus 46 jaar en mijn lichaamsouderdom is 33!!! Daarenboven moet ik niets meer doen om daar te geraken, ik ben er al. Dat wil zeggen dat ik goed sport, zeer gezond eet en de juiste dingen doe om gezond te zijn. Ik kan jullie zeggen dat er zeer veel collega's stikjaloers zijn. En ik? Borst omhoog natuurlijk en zo fier als ne gieter. En toch, 1 waarde was iets onder het normale, namelijk mijn vetwaarde. Maar direct daarnaast stond in het verslag, en ik citeer:"This range is in the low range. This range is recommended for athletes." Cool

 

Tot de volgende, in Belgie dan terug.

Gert 

 

06:03 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Welcome back Welkom thuis Gert! Hopelijk val je nu niet weer in katzwijm in Brussel na zo'n lange vermoeiende reis. Die resultaten moeten wel ene opluchting geweest zijn!

Gepost door: Julie | 26-06-08

Schitterend medisch rapport! Aan je conditie twijfelde niemand, maar inderdaad heb je nooit alles zelf in de hand!
Een meevaller.

Gepost door: Homer | 26-06-08

jawadde, duidelijk in topvorm!!! misschien ook maar de Dodentocht meedoen ;-)
welkom terug!

Gepost door: Ruthje | 26-06-08

Welkom terug in Belgenlandje. Mooie resultaten Gert. Binnenkort regent het weer PR's

Gepost door: yves | 29-06-08

welkom thuis in vorm ;-) snotneus !!!!

Gepost door: Katrien | 29-06-08

De commentaren zijn gesloten.