22-06-08

Eten, ook al heb je geen honger.

Dat is wat Amerikanen doen denk ik (zie titel). Sinds donderdag zit ik in Atlanta en alhoewel het niet mijn eerste business trip is naar de US, blijf het me verbazen de hoeveelheid (vettig) eten ze hier dagelijks naar binnen steken. Het vergt echt heel wat discipline om niet mee te doen. Niet alleen discipline trouwens, want vind hier maar eens een gewone boterham met beleg! Ik heb het nog steeds niet gevonden. Ik los het dan maar op door heel goed te ontbijten en 1 maaltijd over te slaan en dan eet ik nog meer dan thuis ben ik zeker. Genoeg over het eten hier. Toen ik donderdagmorgen vertrok vanuit Zaventem liep ik trouwens blogger Geert tegen het lijf. Hij moest ook al voor zijn werk naar Athene.

Ik heb hier gisteren zaterdag en vandaag al gelopen. Telkens een vetloopje aan 9.5km/u samen met mijn collega uit Singapore. We hebben zowaar een leuk loopparcours gevonden naast een rivier, een echt trial parcours trouwens. Morgenvroeg kan ik eens alleen lopen want zij moeten heel vroeg op omdat ze, mijn 4 andere collega's hier, een dagtrip moeten doen naar Dallas. Ik heb deze trip vorig jaar al gedaan en deze keer blijft me dit bespaard, gelukkig want dat is een dag om kapot te gaan. Opstaan om 4u in de nacht, naar Atlanta met de auto en daar een vlucht van 2uur naar Dallas. Ginder 2 uur auto, een bezoek aan een bedrijf, 2 uur auto terug, 2 uur wachten in Dallas airport, 2 uur vlucht terug en in het hotel om middernacht! Echt hé, doodop ben je dan.

Allé, ik ga snel afsluiten want de collega's staan te wachten op mij. We gaan (nog maar eens) shoppen, naar een Irish pub naar het ek voetbal kijken, net zoals gisteren trouwens, een restaurantje zoeken, en nog wat rondhangen. Ik moet wel zeggen dat het loopgerief hier echt goedkoop is. Ik moet mijn portemonnai echt toehouden. Ik heb alleen nog maar 3 loopshirts gekocht en 1 loopshortje. De lage dollar is echt lekker meegenomen hoor. :) Een klein rode iPod shuffle heb ik me ook al aangeschaft. Ook dat is hier dan natuurlijk veel goedkoper met die lage dollar. Kan ik eindelijk die grote ipod thuislaten voor het lopen. Die shuffle weegt echt niks en kan je zo op je broek vastclippen, super dingetje!

Ik ben ermee weg. Misschien dat ik straks nog wat bijschrijf want ik heb hier toch niet veel te doen. ;)

Kind regards

Gert 

 

17:45 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Goed dat je daar al een parcours gevonden hebt.
Nog een snufje: de Garmin Forerunner 405. Een collega-loper heeft er ene meegebracht van de States. Mijn 305 lijkt er in vergelijking met de 405 maar een antiek bakske uit.

Gepost door: bety spencer | 22-06-08

Veel plezier daar!!!
Geniet ervan.

Leuk dat ik een positieve invloed heb op andere bloggerkes :-)
Thx

Gepost door: Tinne | 24-06-08

Nog veel plezier daar Gert. Probeer ervan te genieten.

Gepost door: yves | 24-06-08

Cowboy !! ge leeft zoals de cowboy's !! zie ik !veel plezier daar ;-)

Gepost door: Katrien | 24-06-08

De commentaren zijn gesloten.