09-06-08

Terug vertrokken.

Bloggen, wat een ellende!!! 2 Keer heb ik hier nu al een heel epistel neergeschreven, en 2 keer ben ik alles kwijt verdomme!1 Uur heb ik hier al verspeeld terwijl het buiten zo een lekker weertje is! Grrr. Derde poging dan maar.

Sinds zaterdag 31/5 heb ik dus geen meter meer gelopen omwille van de kuitblessure. 3 Keer heeft de kinesist de kuit gemasseerd en bewerkt. Vrijdag dan heb ik de frietjes aan me laten voorbijgaan omdat ik dik 3kg extra gewicht al meer dan genoeg vond. De sauna 's avonds samen met Ria deed zeer erg deugd. Ik had het geluk dat de Runnersworld eerder tijdens de week in de bus was gevallen en had dus genoeg leesvoer. We hebben daar dan ook 5 uur gespendeerd. Ook zaterdag werd er gespendeerd, maar dan wel veel geld want Ria, Raf en ik zijn naar Antwerpen gaan shoppen. Op 28/6 moeten we naar een trouwfeest en Ria had "nog iets nieuws" nodig hiervoor. Pas op, ik klaag niet hoor want ik vrees dat ik meer geld aan kleding spendeer aan dan zij, zeker nu er de loopkledij is bijgekomen. Van 10u30 t/m 17u30 hebben we daar rondgelopen! Resultaat, Ria: 1 ja  (door mij dan nog aangereikt), Raf: 1 jeans en 2 T-shirts, Gert: 1 jeans van Kuyichi (zoals altijd), 1 geklede broek + hemdje met korte mouwen (voor de feest), 1 korte broek + T-shirt, 1 broeksriem en een nieuwe parfum. Ik zei toch dat ik meer uitgeef! ;) Maar, ik kan dan ook beslissen als ik iets zie dat me aanstaat...  Toen al bekroop me meer en meer de goesting om terug proberen om te gaan lopen. 's Avonds kon ik me dan ook niet meer houden en om 21u30 stond ik vertrekkensklaar om mijn toertje langs de Dijle en de Nekker te gaan lopen. Geen garmin noch hartslagmeter erbij, maar puur op het gevoel. En kijk, na 9.5km stond ik terug aan de voordeur, geen pijn gehad, lekker kunnen lopen, zalig!

Na een onrustige nacht, ik was te snel gaan slapen na de training vrees ik, werd ik wakker met het zonnetje in mijn ogen. Ik voelde geen reacties in de spieren en dus trok ik in de namiddag wederom op pad voor hetzelfde toertje met een extra lusje om exact op 10km te komen. Het werd een wisselloop met afwisselend 1km rond de 5.15 en 1km aan 4.45. Ook dat ging goed, ondanks de toch wel mindere conditie, maar dit tempo heb ik ondertussen wel in de benen.

Conclusie na 2 trainingen: De conditie heeft een serieuze duik genomen en ik sleur nog ongeveer 1.5kg extra mee, maar dat is al de helft minder dan eerder in de week. Nu ga ik nog 3 weken rustig opbouwen alvorens ik terug het nieuwe schema van Mario oppik op 30/6. Ik had eerder gepland om op 23/6 terug te beginnen, maar ik moet eerst nog naar Atlanta (USA) voor 1 week (19/6 t/m 27/6) Daar is het sowieso pokkeheet en er zijn amper rustige plaatsjes te vinden om te trainen zodat ik dus zeer waarschijnlijk de loopband zal moeten opzoeken in het hotel om wat te kunnen trainen. Het weekend van 28/6 probeer ik dan tegelijkertijd de trouwfeest en de jetlag te verteren. Maandag 30/6 vliegen we er dan hopelijk terug in. Voor het najaar heb ik nog 2 doelen en die vind je links bovenaan op mijn blog. Andere wedstrijden worden puur als ontspanning of training opgevat.

Ziezo, jullie zijn weer up-to-date wat mijn lopen betreft.

Tot blogs,

Gert

 

21:23 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

die rust heeft je kuit duidelijk goed gedaan Gert! Leuk dat je weer in gang bent geschoten! Veel werkgenot in de States binnenkort!

Gepost door: Ruthje | 09-06-08

Heel goed nieuws !! ben echt blij dat ge weer in "den aanval" zit ,hou het zo en die kilootjes zullen wel vanzelf zakken ;-)

Gepost door: Katrien | 10-06-08

Mooie vooruitzichten!!

Gepost door: Homer | 10-06-08

Prachtig. Ben blij dat het terug veel beter gaat. En die conditie zal weer snel op peil zijn.

Gepost door: yves | 10-06-08

Toch weer een vooruitgaang en benieuwd hoe het in de USA is geweest.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 10-06-08

Weeral in de running .. toch oppassen met die blessure en niet te hard van stapel lopen.
Nee, ik was niet in de tent zaterdag. Ik ben helaas vroeger naar huis gegaan.

Gepost door: Edith | 10-06-08

Hopelijk ben je nu van alle ellende en miserie verlost, zodat je voluit kan gaan voor Keulen.
Alvast veel suc6.

Gepost door: Marc | 11-06-08

Alles kwijt...dat had ik ook toen ik mijn verslagje schreef deze week! Grrrr...

Leuk te lezen dat je weer in de running komt!

Gepost door: Tinne | 11-06-08

berichtje kwijt Heb ik ook al meerdere malen voor gehad . Ik ben langs de ene kant blij dat dit jou ook overkomt . Nu weet ik dat het deze keer niet aan mijn mindere kennis van de computer ligt . Maar ik hoop voor jou en mij dat het de laatste keer was . knap vervelend !
30/6 ....dan vliegen we er weer in ! en die kilo's......wie heeft dat niet ? Komt wel inorde .
je coach mario

Gepost door: mario | 15-06-08

De commentaren zijn gesloten.