18-05-08

Een leuke zondag.

Er zijn zo van die dagen die leuk verlopen, wel vandaag was er zo ééntje. Vanmorgen stond het wekkertje om 8u want Raf moest om 9u al in Mechelen zijn voor zijn laatste wedstrijd van dit seizoen. Het werd een 1-0 overwinning tegen nota bene nationale U-17 van het plaatselijke Racing Mechelen. Ik was echt ontgoocheld over het toch lage niveau van deze ploeg. Ook gisteren stond ik enigszins verwonderd te kijken toen ze weliswaar 2 keer verloren, maar zelden of nooit onder lagen tegen ploegen als KV Mechelen en Berchem. Twee keer onverdiend verloren met 1 doelpuntje verschil. Maar vanmorgen wonnen ze dan toch. Terug thuis rond de middag en spijtig genoeg vertrok de dochter al terug naar haar kot in Leuven. Thuis lukt het studeren niet zo goed wegens teveel afleiding. Na een paar lekkere bruine pistoletjes en bokes gevolgd door 2 uurtjes tv kijken, trok ik om 15u de loopkleren aan. 7.5Km loslopen met op het einde een stop in het brughuis. Ria fietste mee. Omdat ik echt op het gevoel wou lopen heb ik bewust geen enkele keer op de garmin gekeken. Naar het einde toe maakte ik een voorspelling van mijn tempo bij Ria en ik zei 5.37/km. Groot was mijn verbazing als ik dit uit de garmin haalde later thuis:

training 18-05 deel1

Boon deroep zoals ze bij ons zeggen!!! Straffen toebak al zeg ik het zelf. In het brughuis 1 van mijn strelers van de smaakpapillen gedronken, namelijk een Gouden Carolus Tripple van 't vat, njammie! In de late namiddag heb ik dan lekkere heilbot met broccoli en pureepatatjes gemaakt, dat smaakte bij ons alle 3. Toen ik dan 's avonds in de zetel zat kreeg ik plots een leuke sms. Een kameraad van me gaat 4 dagen mee naar Rock Werchter met me! Een week geleden waren we erachter gekomen dat we dezelfde muzieksmaak hadden en hij was aan het twijfelen om te gaan. Ik ga sowieso maar gewoonlijk met een paar toffe jonge gasten. Iemand van mijn leeftijd die 4 dagen ging had ik nog niet tegengekomen.Tot dus vanmiddag de sms kwam met de melding dat zijn combiticket besteld was, super!!! Hier ben ik echt heel blij mee. En daarom had ik dus een superdagje. :)

Deze week nog 3 trainingen en zondag de 20km van Brussel. Hopelijk blijft het droog en schijnt het zonnetje een beetje. Ik ga toch om te genieten, net zoals vandaag, maar dan ietsje sneller.

Tot blogs

Gert 

 

22:17 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Werchter! Zal er zaterdag ook staan! Radiohead en Kings of Leon zijn voor mij de toppers die dag.
Er zijn idd veel loperkes met onze smaak hoor!

Gepost door: Francis | 19-05-08

Dat wordt zeker genieten daar in Werchter. Hopelijk tot zondag Gert. En dat ietsje zal wel een pak sneller zijn denk ik.

Gepost door: yves | 19-05-08

De commentaren zijn gesloten.