13-04-08

Super sportief weekend

Ik val ik herhaling, maar het gaat, sorry het loopt, nog steeds heel goed. De kwetsuurtjes blijven "zeuren" maar zetten zich niet door. In tegendeel, ik heb de indruk dat ze terug wat wegebben. In ieder geval heb ik er weinig tot geen last van gehad bij de toch wel pittige training gisteren en vandaag tijdens de vetloop.

Gisteren zaterdag was de opdracht 4 x 3km tegen marathontempo. Ik was even uit het oog verloren dat Raf zijn laatste competitie wedstrijd van dit seizoen moest voetballen om 13u15, en dus was ik eigenlijk wat te laat vertrokken. Het uitlopen is dan maar beperkt gebleven tot een dikke kilometer i.p.v. 3km. Ik arriveerde toch 10 minuutjes te laat op de voetbalwedstrijd, en toch was het al 3-0! Uiteindelijk wonnen ze met 10-0 en eindigdn ze knap 2de dit seizoen. Terug naar de looptraining. Wel, ik val in herhaling maar het ging weer super. De blokken van 3km moesten aan 4.35/km zijn. De cijfertjes.

training 12-04
Geen moment moeten duwen, alhoewel ook ik dezelfde twijfels moeten uiten als Mario op zijn blog, namelijk, kan ik dat wel 42km op een stuk? Ach, we zien wel.

's Avonds dan naar KV Mechelen en lekker 1-0  gewonnen van een ploeg met... 0 Belgen aan de aftrap, Ha Ha Gent.  Met deze overwinning is KV nu ook mathematisch zeker van een verlengd verblijf in eerste afdeling.

Deze morgen moest ik al om 7u uit het bed, want de vetloop van 25km moest afgelopen zijn rond 10u. Om 11u was er namelijk de vormsel mis van mijn petekind waar ik uiteraard niet mag ontbreken. De vetloop zelf werd kwasi perfect afgewerkt. 25km aan 6.15 moest het zijn, dit werd het.

training 13-04

Zoals je kan zien deed de hartslagmeter weer raar bij aanvang en dit voor zowat 2km. Ik moet eerlijk zeggen dat het vroege uur me wat parten speelde in die mate dat ik een beetje gecrispeerd liep. Ik was echt nog niet goed wakker. Ik voel ook dat ik die dertigers die er nu gaan aankomen nog echt nodig heb om die benen sterker te maken. Daar gaan we dus de volgende weken werk van maken.

Als Tom Boonen nu seffes ook nog Parijs-Roubaix wint is het een super sport weekend geworden. (Wat hij ondertussen ook heeft gedaan!)

Groetjes

16:25 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (11) |  Facebook |

Commentaren

wow Jawadde Gert, welk record probeer jij te breken? Voor welk evenement ben jij stiekem aan het trainen? Knap hoor!

Gepost door: Julie | 13-04-08

weekend Wat een sportief weekend !!!
Nu mag je uitrusten .. Smeer uw beentjes maar in voor zondag !!!

Gepost door: Edith | 13-04-08

Zeg... .... maar wat heb jij tegen Gent? ;-)

Gepost door: Julie | 13-04-08

Gent en beentjes @ Julie.
Niets. ;)) Ik vind Gent zelfs een zeer mooie stad. We zijn er 2 jaar geleden nog op weekend geweest met onze beste vrienden. :)
@Edith.
Dat komt dik inorde.

Gepost door: Gert | 13-04-08

Ja mannekes !! Inderdaad sportief weekendje ! moeten wij sereus mee met jou "on tour" zondag ! Hallelua!!

Gepost door: Katrien | 13-04-08

Kilometervreterke! Hoeveel dagen telt jou weekend? Zelfs als je niet loopt moet je nog spurten!!

Gepost door: Homer | 13-04-08

Tiptop... tiptop weekendje! Knap en prima hartslag (op die rare kronkel in het begin na). Hoeveel km loop je in Antwerpen?
Succes met al je trainingen!

Gepost door: Tinne | 13-04-08

zo te zien een top weekend achter de rug zeker nu dat tommeke ook nog eens gewonnen heeft

Gepost door: Wim Geerts | 13-04-08

Tja twordt eentonig maar nog altijd goe bezig. Nee houden zo zou ik zeggen.

Gepost door: yves | 14-04-08

Antwerpen... Tot in A' Gert! aan de zijde van ons Katrientje.

Gepost door: Jan Schockaert | 14-04-08

Antwerpen Hallo, hallo! Ik lees dat het hier uiterst voorspoedig gaat. Zondag gaat een geweldige dag worden. Met jou als haas een marathon lopen, kan niet verkeerd gaan. (en als ik al die verhalen les, heb ik vreselijke zin om te komen kijken)

Gepost door: Petra | 15-04-08

De commentaren zijn gesloten.