03-04-08

Moe en druk.

Zoals ik had verwacht is deze werkweek zeer zwaar geweest en heeft de training te leiden gehad hieronder. Maandag was het nog allemaal ok omdat ik dan een rustdag heb. Dinsdag was al een stuk minder. Na een vroege start in de morgen en een autotrip heen en terug naar Amiens, totaal ongeveer 550km, was ik toch nog fit genoeg om mijn 2 x (8x400m à 4.10) 's avonds af te werken. En eerlijk, dat ging heel goed en (te) snel. De cijfers.

training 01-04

Gisteren woensdag een dagje gewoon op het bureau. 's Avonds echter was er een etentje gepland met ons team. Heel was heel leuk en ik heb echt lekker gegeten, tagliatelli met pesto en champignons. Thuis om 22u wou ik nog mijn 15km aan 5.20 afwerken. Ria was gelukkig bereid om mee te fietsen zodanig dat ik niet alleen op stap moest in het donker. Het resultaat van deze training is kwasi perfect. Als ik 15 secondjes sneller had gelopen had het perfect geweest. Ook een de hartslag van 134 aan dit tempo is prachtig. Ondanks dit alles heb ik zelden zo afgezien op training! De hele training had ik braakneigingen en regelmatig erge buikkrampen. Ik had dan ook pas anderhalf uur eerder gegeten. Maar de training stoppen, ah neen, dat kan niet hé. Pas thuis om 23u40 kan je natuurlijk ook niet direct gaan slapen. Gevolg na 4.5u slaap zat ik vanmorgen terug in de auto op weg naar Holland en de lekkere files op de A27. De hele auto natuurlijk maar slapen en ik maar kuren uithalen om wakker te blijven, eigenlijk onverantwoord! Daarjuist om 19u30 thuisgekomen en neen, de training van vandaag, een 10km wisselloop ga ik niet doen. Ik ben dan ook helemaal op. Het enige wat ik nog heb gedaan is een hoop spaghetti naar binnen gewerkt, me achter de laptop gesmeten en het blogje ge-update. Als ik morgen uitgerust ben ga ik mijn wisselloop tijdens de lunch doen. Dat lukt nog net en de baas zit daartegen op het vliegtuig naar Atlanta. 's Avonds is er dan de heerlijke sauna die hopelijk alle vermoeidheid uit het lijf zal halen. Dat is nodig om er in het weekend weer stevig in te vliegen. ;) De cijfers van gisteren nog.

training 02-04

 

Gert

20:56 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Braken en lopen? Hopelijk niet de wind van voren!!

Gepost door: Homer | 03-04-08

@homer Effe tekst aangepast na je opmerking. Fout woordgebruik van me. :oops:
Btw, regelmatig wind vanachter, dat wel ;)

Gepost door: Gert | 03-04-08

druk wat een bewogen week .. en dan nog zo'n trainingen afwerken .. Knap gedaan !!! Na een etentje nog aan een 15 km training beginnen, dat is vragen om problemen .. tenminste braakneigingen.

Gepost door: Edith | 03-04-08

Ik wist niet ...; dat jij bang was in het donker ?? was het niet eerder voor het gezelschap ?? dat Riatje mee moest fietsen ? Geef toe ;-) Resultaat is wel een knappe training hoor !!

Gepost door: Katrien | 04-04-08

"De hele auto natuurlijk maar slapen en ik maar kuren uithalen om wakker te blijven, eigenlijk onverantwoord!"

Je weet het zelf ... zonde als je een ongeluk met de auto krijgt. Dat kan je hardloop-plannen ruw verstoren.

Nog enkele weken tot aan de Antwerp Marathon ; zorg je wel dat je uitgerust aan de start staat ?

Gepost door: Bjorn Paree | 04-04-08

Ondanks braak en darm ongemakken mooie training terug. Ik kwijl gewoon van zo een hartslag :)

Gepost door: yves | 04-04-08

40 plus ! Zoals je laatst tegen me zei, we zijn geen 3 x 7 meer hé. Echt gaan voor een marathon vraagt toch enorm veel inspanningen, werk 8 à 9 uur per dag, kids rondvoeren en andere bezigheden combineren met de looptrainingen is niet eenvoudig. Vroeg of laat hebben we een dipje. Nog even volhouden en dan kan je de laatste 2 weken afbouwen en die rustiger weken zullen je goed doen. Groetjes !

Gepost door: wim | 04-04-08

De commentaren zijn gesloten.