30-03-08

Terug thuis.

Vrijdagnacht om 3u30 's nachts stond het wekkertje in Oostenrijk om terug te keren van ski vakantie. Een kwartiertje later vertrokken we naar huis. Buiten het eerste stukje nog voor Munchen waar het veel regende, verliep de terugreis perfect. Rond 11u waren we thuis. Eerst de auto uitgeladen, samen met Raf boodschappen gedaan en ietse gegeten. Ik was echt te moe om te trainen en ben dan maar eerst 2 uurtjes gaan slapen. Ik had de vorige nacht maar 3 uurtjes geslapen en net die autotrip van 900km achter de kiezen. Om 16u terug wakker, de loopkleding aangetrokken en vertrokken voor een zware training, 6km aan 4.10. Die 4.10 was mijn wedstrijdtempo 2 weken terug op de 10km en met de vermoeidheid erbij wist ik op voorhand dat dit een flop ging worden. Ik was zelfs nog niet deftig wakker toen ik vertrok. Maar ok, ik heb de training afgewerkt zo goed als ik kon. Uiteraard was de snelheid te laag, maar ik kreeg ze echt niet naar boven, evenmin als ik de hartslag hoger kreeg. De cijfers.

training 29-03

's Avonds dan naar KV Mechelen-Standard gaan kijken en mijn ploeg een prachtprestatie zien afleveren. Helaas, wij maakten de vele kansen niet af, Standard 1, genoeg voor 0-1 verlies voor KV.

Deze morgen een nieuw uur en een eerste zondagse vetloop sinds maanden. 20Km aan 6.30 moest het worden. Vertrokken om 8u30 (zomeruur)met de zon, maar al snel kwam er een zeer dreigende lucht opzetten. 13Km hielden de wolken alles bij, maar toen had ik het zitten. Regen, even hagel en de temperaturen schoten zienderogen omlaag. Maar al bij al was het maar echt 3km stevige regen, nadien wat af en aan. Ik heb me echt gedisciplineerd gedragen wat het tempo betreft en de vetloop ging dan ook supergoed. Het resultaat.

training 30-03

Slechts 7km/u te snel, dat vind ik prima gedaan. Maar wat ik nog mooier vind, een gemiddelde hartslag van 112! Dat maakt me heel blij want vorig jaar geraakte ik niet onder de 120, of zelfs niet onder de 125, een mooie vooruitgang dus.

Deze week moet ik hopelijk niet teveel schuiven met mijn schema. Mijn (Amerikaanse) baas komt me namelijk 1 week op de vingers kijken. Morgenvroeg landt hij vanuit Atlanta. Dinsdag rijd ik met hem naar Frankrijk (Amiens), woensdag in den bureau in Zaventem, donderdag een ganse dag naar Nederland en vrijdag zet ik hem terug op de vlieger. ;) Dan wou hij woensdag nog naar Engeland gaan ook. Dat heb ik hem toch uit zijn hoofd kunnen praten. Het zal nu al vermoeiend genoeg zijn.

Maar eerst deze namiddag genieten in de sauna met Ria en vanavond de dochter dan nog naar Neerpelt brengen.

Gert

12:55 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (8) |  Facebook |

Commentaren

home Zo kort na je lange rit al terug een training. Toch knap gedaan. Je hartslag en snelheid is om jaloers op te zijn. Knappe training.
Geniet nog van jullie zondag ..

Gepost door: Edith | 30-03-08

Sportief weekje achter de rug Gert! Je bent klaar om je Amerikaan te ontvangen! Als hij je maar kan volgen...

Gepost door: Homer | 30-03-08

sterk zelfs op reis volg je de schema's. Sterk van je en zelfs na een lange autorit zo'n goede training. Je bent in superconditie. Jammer van K.V. maar volgend jaar in eerste klasse zullen ze nog beter voor de dag komen. Groetjes

Gepost door: wim | 30-03-08

Man Man !!! van een sportman gesproken !!! sjiek getraind

Gepost door: Katrien | 31-03-08

Nog maar pas terug in 't land en al direct terug stevig aan het trainen. Knap werk.

Gepost door: philippe | 31-03-08

Amai en om ginder ook zo te trainen.Een man met karakter. Die harstlag is "nog" lager dan vroeger. De hoogtestage heeft goed gedaan.

Gepost door: yves | 31-03-08

WOW Zeer mooie lage hartslag. Je bent goed bezig zie ik. Proficiat.

Gepost door: Jan | 31-03-08

Heerlijk zo'n vakantie en je bent alweer goed bezig met het trainen!.
En niet vergeten om ook even met de baas te gaan joggen ;-).
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 31-03-08

De commentaren zijn gesloten.