18-03-08

Nog 3 dagen en dan ...

Skivakantie!!! Cool

Raf en ik zien er al heel erg naar uit. Ria wat minder omdat ze niet (meer) skiet. Zij heeft het een jaar of 3 geprobeerd met de bijbehorende lessen, maar het is haar ding niet. Daarom gaat ze nu al een jaar of 10 mee, maar ze dood haar tijd met leuke wandelingen, veel lezen, zwemmen en de sauna. Ze klaagt niet hoor. ;))  Sinds vorig jaar zijn we ook maar 3 om te gaan. De oudste zoon, Jef, is bij zijn vriendinnetje, en de dochter, Katrien, gaat gewoonlijk met vriendinnen skieën. Maar terug naar onze ski-vakantie.

Normaal kunnen we pas vrijdag namiddag vertrekken omdat we het schoolrapport van Raf nog om 14u moeten ophalen. Maar vermits dat dit het enige is dat ze die dag moeten doen, mogen we het ook door een familielid laten afhalen of zelfs na de Paasvakantie. Waarschijnlijk zal mijn dochter het ophalen zodat we vrijdagmorgen kunnen vertrekken en in de late namiddag op onze bestemming aankomen in Fügen, Oostenrijk. Sneeuw ligt er blijkbaar nu al genoeg en het gaat deze week nog bijna elke dag bijsneeuwen. Als er dan vanaf zaterdag terug de zon bijkomt is alles dik inorde. Vermits Ria niet skiet, is dit eigenlijk juist geschreven, ga ik gewoonlijk vroeg genoeg in de morgen naar de pistes zodanig dat ik een ganse voormiddag goed en veel kan skieën. Tegen de middag ga ik dan naar beneden, of komt Ria naar boven als het goed weer is, en eten we samen. Btw, we zijn daar met een groep van meer dan 100 mensen, dus gezelschap is er genoeg. In de namiddag blijf ik dan beneden om de looptrainig af te werken, nee nee, ik sla geen enkele training over, of/en te gaan wandelen in de bergen met Ria. Een sauna in het hotel en regelmatig zwemmen hoort er ook steeds bij. 's Avonds, allé eigenlijk begint dat al als de rest naar beneden komt voor de après-ski, is het gewoonlijk een zatte bedoening. Het Weissenbier en de rode wijn gaan dan gewoonlijk zeer vlotjes naar binnen. Gelukkig heb ik meer dan voldoende discipline om altijd met mate(n) te drinken. Tussendoor moeten we dan ook nog bergen eten naar binnen steken want het eten in ons hotel, we gaan al 10 jaar naar hetzelfde, is zeer lekker en zeer overvloedig.

Samengevat: wij zijn er nu al geweldig (mentaal) klaar voor. De laatste 3 dagen staan dan ook in het teken van wassen en strijken (Ria), koken, 3 looptraingen afwerken ;)), de auto inorde zetten en valiezen inpakken (ik) en xbox spelen (Raf). Als ik in het hotel een draadloos netwerk vind, vorig jaar niet, zal ik mijn blogje wel eens updaten. Indien niet zal het hier even stilletjes worden de volgende kleine 2 weken.

Gert

08:45 Gepost door Gert in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Heerlijk! Wat een zalig idee, om straks op de lange latten te staan in de witte sneeuw. Heerlijk.
Heel veel plezier en heel veel goede sneeuw gewenst.

Gepost door: Petra | 18-03-08

ski Leuk vooruitzicht .. aftellen !!!

Gepost door: Edith | 18-03-08

Dat ziet er dik in orde uit! Geniet ervan!!

Gepost door: Homer | 18-03-08

Dat zijn leuke vooruitzichten !
Geniet ervan zou ik zeggen. Alhoewel voor wij gaan hier misschien ook een witte Pasen hebben met dit schitterend Belgisch weertje :-)

Gepost door: philippe | 19-03-08

PRETTIG VERLOF AAN JULLIE ALLEMAAL ...EN NIET VERGETEN TE GENIETEN !!!!!!!!!!!!!!!!!! goeie reis !!

Gepost door: Katrien | 19-03-08

Fijne vakantie en geen benen breken!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 20-03-08

De commentaren zijn gesloten.