11-03-08

Welke regen?

Ik moet zeggen dat ik de laatste paar trainingen echt geluk heb dat ik telkens die moment uitkies dat het niet regent. Dat was zo ll zondag, en dat was ook zo daarstraks iets na 18u. Ondertussen giet het weeral oude wijfen om het met een cliché te zeggen. Het was in mijn ogen een niet te zware training, namelijk 2km in -en uitlopen met daar tussenin 10 x 300m aan 23sec wat overeenstemt met een tempo van 3.50/km. Ik moet zeggen dat het allemaal vlotjes ging. Ik krijg nog steeds wat pijnlijke billen bij deze fikse versnellingen, maar het is houdbaar en heb de indruk dat het minder en minder wordt. Morgen woensdag 12km loslopen met wat versnellingen aan het einde, en donderdag een vrij pittige wisselloop van 8km. Vrijdag is het dan de klassieke rustdag. Ik ga vrijdagavond ook naar een optreden in het sportpaleis van waarschijnlijk wel mijn meest favoriete groep allertijden, The Cure. Dat is ook de reden trouwens waarom ik een oud album van hen hier in de kijker heb gezet op mijn blogje. Het is zeker al de 5de of 6de keer dat ik ze zie optreden.

Omwille van de eventuele 10km wedstrijd van nu zondag, heb ik van de coach zaterdag een extra dagje rust gekregen. De beslissing om die wedstrijd te lopen zal pas zaterdag worden genomen en is afhankelijk van het weer. Daarbij zit ik ook nog met het dilemma dat ik de voetbalmatch van Raf, per uitzondering zondagvoormiddag, zou moeten missen, terwijl ze nog kans maken op de titel. Dit is hun laatste moeilijke wedstrijd van het seizoen. Maar bon, zaterdag beslis ik, niet eerder. Voor de liefhebbers, de cijfertjes.

training 11-03

Gert

 

21:12 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

pietzak! Ge zijt wel een pietzakske he, dat ge altijd zonder regen kunt lopen! Ik ben jaloers! Die wedstrijd zondag, spreek je dan van Sluis? Zou leuk zijn, er zullen veel bloggers zijn, net als vorig jaar! Toen werden we wel allemaal weggeblazen :-)

Gepost door: Julie | 11-03-08

Aan Julie. Yep Sluis, want een degelijk alternatief is er niet nu zondag. De 10km begint om 13u, de halve marathon om 13.05. Ik weet er alles van. ;)

Gepost door: Gert | 11-03-08

13u05 OP POST !! En niet tegen pruttelen ! ;-)

Gepost door: Katrien | 11-03-08

mooie training en een beetje regen zal je toch niet tegenhouden zekers ;-)

Gepost door: Wim Geerts | 12-03-08

regen Je loopt tussen de druppels door zeker !! Geen regen, dat kan niet !!!

Gepost door: Edith | 12-03-08

De commentaren zijn gesloten.