06-03-08

Mid-week update

Het is lunch, even tijd om het blogje te updaten.

De trainingen gaan eigenlijk wel goed. Het enige wat me wat bezig houdt is dat ik toch een wat vermoeid gevoel heb. Het leuke gevoel tijdens het lopen is dan ook eerder zeldzaam, niet onbestaande. Maar daar zal de toch zware trainingsarbeid van de laatste 2 weken zeker voor iets tussen zitten.  Ik zie wel dat het zwaarste even achter de rug is. Als het niet direct weggaat zal ik wel eens een woensdag training overslaan, dat mag van de coach. Ook de billen zijn nog niet helemaal genezen. Ik kan mijn trainingen dan wel goed afwerken, maar ik blijf bij de snelle trainingen toch altijd "iets" voelen. Wel niet in die mate dat ik de training moet stoppen. Maar ik blijf er naar werken om het helemaal weg te krijgen. De sauna is daar een goede hulp bij.

Die sauna heb ik trouwens maandagavond een uurtje of 2 bezocht. Juist genoeg voor 2 heerlijke zweetsessies van telkens dik 30 minuten en wat relaxen tussenin. Tijdens 1 van die sessies waren er 2 gasten bezig over lopen. 1 Van die mannen ging binnen een paar weken inschrijven voor de 20km in Brussel. Ik heb hem aangeraden om dat nog diezelfde avond te doen, maandag dus. Ik hoop dat hij mijn wijze raad niet in de wind heeft geslagen.

Dinsdag ging ik voor de eerste keer in 2 of 3 maanden nog eens fartlek doen. Voor mijn billen toch wederom een stevige test. 10 Keer Muizenbrug op voor 100m (24sec) en 200m tussenin en daarna nog 3 x 500m aan 4min. Alles ging vlekkeloos en uiteraard iets te snel, what's new? Heel blij dat ik ook dit terug kan trainen zonder al te veel last.

Gisteren woensdag 10km aan 5.30min. Direct na het werk vertrokken want ik moest om 20u in het Blikveld zijn voor een show van Alex Agnew. De training, met iPod, gaf geen probleem en Agnew was daarna zijn eigenste zelve! Lekker shockerend en zijn nabootsen van geluiden is onovertrefbaar! Je wil niet weten wie hij er allemaal heeft doorgesleurd. Ik was zo moe dat ik eigenlijk bijna niet wou gaan, maar achteraf gezien was ik zeer blij dat ik erbij was. Ook mijn 2 jongsten, nu ja, 19 en 15, die erbij waren hebben zitten gieren. Als verrassingsact en voorprogramma was er trouwens de laatste winnaar van de Comedy Cup, Xander Derijcke, ook zeer goed!

Voor vandaag dan stond er een training op het programma waar ik wel wat zaken heb moeten voor organiseren. Een vetloop van 18km in de week? Ik moet dan wel werken, hoe moet ik dat dan doen? Wel, op woensdag zorg je ervoor dat je alle kleding en wasgerief op je werk hebt staan. Je zorgt ervoor dat je transport naar huis hebt voor na het werk (of de trein als dat niet lukt) en je vertrekt 's morgens vroeg al lopend naar het werk! En zo is het gegaan vanmorgen. Wekkertje om 5u15 en om 5u45 was ik vertrokken met drankgordel om de buik en de iPod was er ook bij. Niet voor 18km, maar wel voor dik 23km, want zover is het. Mijn vrouw snapt het allemaal niet zo goed, tssssssss. ;)))Het moest een trage vetloop zijn en dus was ik om 8u15 op mijn werk. Lekker douchke genomen, en goed gegeten daarna. Alles was goed voorbereid, ik was maar 2 dingen vergeten, een jas voor straks maar dat is niet erg want ik heb vervoer tot voor mijn deur straks, en een... broeksriem!!! Blijven zitten Gert of ge valt in schandalen! :)

Et voilà, jullie zijn weer up-to-date. Morgen ga ik misschien een halve dag vrij nemen om naar de sauna te kunnen gaan met Ria want 's avonds gaan we eten met onze beste vrienden. Dat is nog een etentje voor mijn verjaardag van enkele weken terug. En dan, dan is het weekend! :) Ik kan al niet meer wachten.

Groetjes, Gert

 

13:45 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

't was een stevige mid-weekupdate. Het goeie gevoel komt wel terug als de vermoeidheid wat uit je lijf is. Knap dat je er nog een woensdagtraining tussenpast, mijn 'ouwe' knoken verdragen maar 4 trainingen maar ik ben dan ook geen jong veulen zoals jij hé.

Gepost door: philippe | 06-03-08

schandaal Is het maar zo erg dat er direkt een schandaal zou losbreken bij Kimberly Clark ? Geniet van je etentje vanavond !

Gepost door: wim | 07-03-08

DL Die lange duurlopen in de week vragen inderdaad extra planning. Een halve dag verlof is dan de beste oplossing .. Naar het werk lopen is voor mij iets te ver !!

Gepost door: Edith | 07-03-08

Het was weer even geleden dat ik deze prachtige blog bezocht , en merk nog steeds dat je zeer goed bezig bent . Doe vooral zo verder !

Gepost door: de coach | 08-03-08

De commentaren zijn gesloten.