24-02-08

Waar was de zon?

Het mountainbiken is er dus niet van gekomen. Het werd veel te laat zonnig hier, rond 14u pas, en ik moest Raf gaan afhalen van chiro gewest weekend van de keti's. Maar bon, ik heb me dan maar bezig gehouden met het kuisen van de mountainbike. Dat had ik nog niet kunnen doen in de loop van de week. Met de nieuwe hogedrukreiniger ging dat prima. Alleen is het beter om dit direct te doen want nu was de modder natuurlijk aangekoekt.

Rond half 4 deze namiddag dan vertrokken voor mijn 15km extensief loopje aan 5.20 en nu wel in een stralende zon! De toch stevige training van gisteren zat nog een beetje in de kuiten, maar desondanks ging het vrij vlotjes. Zowaar "maar" 6 seconden te snel, ik leer het nog; ;))

training 24-02

Wat ik morgen ga doen weet ik nog niet. Zeker niet lopen, maar heel misschien ga ik toch nog eens spinnen. De hele snelle dubbele tempo's kan ik altijd in enkel tempo doen met extra weerstand. Ik moet alleen zien dat ik er optijd geraak want om 18u komt er nog een kandidaat voor een openstaande vacature die ik moet interviewen. Dat wordt krapjes. Als het niet lukt wordt het een extra dagje rust. Op zich niet erg want de loopweek die eraan komt dient zich zeer zwaar aan. De marathon voorbereiding komt op tempo. :)

Tot blogs, Gert 

18:45 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

Hier in de kempen was ook geen zon te bespeuren... Ja in de loop van de namiddag, maar toen begon de temperatuur sowieso al terug te zakken...
Veel beloven ja...!

Gepost door: Homer | 24-02-08

Veel zon hebben we inderdaad niet gezien maar om te lopen was het bijna perfect weer.

Als je je MTB met een hogedruk reiniger poets moet je voorzichtig zijn dat je niet recht op lagers gaat spuiten dit is immers nefast voor de levens duur.

Gepost door: Wim Geerts | 24-02-08

kandidaat Laat die kandidaat gewoon meteen meelopen, weet je meteen welk vlees je in de kuip hebt. Als het geen loper is: niet aannemen :-)

Gepost door: Julie | 24-02-08

aiaiai! Nooit maar dan ook NOOIT je mountainbike kuisen met de hogedrukreiniger! Je spuit alle olie en vet weg, en het water komt in je lagers waar het na verloop van tijd begint te roesten. Een tweede goede raad: altijd je fiets meteen afkuisen, anders droogt de modder vast en krijg je nog minder zin om hem te kuisen.
Mooie fiets, al denk ik dat hij meer tot zijn recht zal komen in een afdaling of singletrack dan op een moddertocht. Schijfremmen en modder gaan niet altijd goed samen, wees daar voorzichtig in. Veel MTB plezier en laat je fiets geen 10 dagen meer wachten op je :)

Gepost door: Fré | 24-02-08

Mooie training mooie hartslag, maar dat zijn we al gewoon van u de laatste tijd.

Gepost door: yves | 25-02-08

Intervieuw... op de fiets... bij spinning zit je toch naast elkaar dus dat moest te doen zijn! Zo weet je ineens of er een beetje karakter in zit :-)

Knap gelopen!

Gepost door: Tinne | 26-02-08

Wat Tinne zegt ! K'zie het al gebeuren !
Ik wil die persoon zijn kopke wel eens zien, moest je dat voorstellen !
" Kom maar naar de spinning , dan doe ik het terwijl we spinnen wel even, k'heb voor de rest geen tijd :-)
"
Moet kunnen :-) :-) :-)
gr

Gepost door: Jetty | 26-02-08

De commentaren zijn gesloten.