21-02-08

1 brok frustratie!

Buiten het feit dat ik regelmatig ietske te snel train, hou ik me anders eigenlijk heel strikt aan het schema van Mario. Vandaag echter kreeg ik het laatste uur op mijn werk 3 minder leuke dingen te verwerken. Namelijk mensen die er een sport van maken om alles op te blazen en hierdoor de realiteit uit het oog verliezen. Ik moet dan maar maar alle registers opentrekken om de shit van een ander op te kuisen. Mijn steun en maatje op het werk die me toevertrouwde dat ze aan het uitkijken is naar ander werk. En tenslotte een nieuwe contractor die bij zijn eerste opdracht al direct volledig de mist ingaat bij 1 van onze probleemklanten waarmee we over een nieuw contract aan het onderhandelen zijn! Gevolg, vrij laat thuis en een hoop frustratie in mijn lijf! Dan maar meteen de loopkleren aangetrokken en vertrokken voor 15km loslopen. Maar de frustratie zat nog zo in mijn lichaam dat ik al snel besloot om er eens een goei lap op te geven, maar wel mijn voorgeschreven afstand in acht nemende. Met dit als gevolg.

training 21-02

 

Coach, ik beloof dat ik in het weekend wat gas zal terugnemen. Maar deze frustratie moest eruit en dat is toch gedeeltelijk gelukt, niet helemaal weliswaar.Fronsen

21:47 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

waar lopen al niet goed voor is. Mario zal je dit wel vergeven hoor ;-)

Gepost door: Ruthje | 21-02-08

idem Ik begrijp volkomen het gevoel, had vandaag ook zo'n dag. En dan is een stressloopje de beste remedie. Jij gaat wel iets sneller als ik en een hartslag om jaloers op te zijn. Prachtig.

Gepost door: Edith | 21-02-08

oeioeioeioeioei.... weer iemand die ongehoorzaam is aan coach Mario... ikke woensdag ook
hihi...

Begrijp je best en euh... af en toe moet dat kunnen :-)

Gepost door: Tinne | 21-02-08

Deugd Kan eens deugd doen he, zo'n frustratieloopje. De coach zal dit zeker verstaan....je bent trouwens lang niet de enige die ongehoorzaam is hoor! Hopelijk heb je morgen een betere dag op het werk.

Gepost door: Julie | 22-02-08

Ben ik dan toch de braafste ????? Ja dus! tis wel om dat ik gewoon niet rapper kan hoor !! hi hi ;-)) Prettig weekend (zonder frustatie's) aan heel het gezinneke Schroons

Gepost door: Katrien | 22-02-08

Karakter Dat is pas karakter, na een shitdag er nog een frustratieloopje van 15km uitpersen. Ik had daar gisteren de moed niet meer voor.
Trouwens - mooie hartslag bij zo'n stevig tempo.

Gepost door: philippe | 22-02-08

De commentaren zijn gesloten.