28-01-08

Twee K's

De laatste paar dagen was het echt overleven. Omwille van die hardnekkige verkoudheid is er van trainen vorige week niet veel in huis gekomen. Van dinsdag t/m donderdag was het echt afzien.  Amper geslapen en hoesten en snotteren dat het een lieve lust was, gelukkig zonder koorts. Vrijdag lekker genoten in de sauna. We waren optijd vertrokken zodanig dat we om 21u30 onze 3 sessies achter de rug hadden en we konden opschuiven naar het restaurant. Vermits mijn vrouw verzot is op garnaalkroketten was dat haar keuze met daarbij een lekkere duvel. Ik nam wok met kip en scampi's en 2 heerlijke glazen rode wijn. Moet ik zeggen dat we al uitkijken naar volgende vrijdag? ;) Om 23u30 lag ik heerlijk te slapen als plots de dochter me om 00u30 uit mijn eerste slaap belt om haar te komen afhalen van een fuif. Ze voelde zich niet goed en had op dat uur geen lift terug! Grrrrrrrrr, bed uit gekropen en hop, de auto in! Terug in bedje op 1u30!!! Slaap gebroken dus. :(

Zaterdag dan was een vervelende dag en dat omwille van het aanvangsuur van de voetbalmatch van Raf. Samenkomen om 11u15. Je staat dan al wat later op en dus kan je niets meer doen vooraf. We waren pas terug om 15u30, ze wonnen wel, en zijn dan direct doorgereden naar het reisbureau want de zomervakantie mocht worden geboekt. :) En daar is de eerste k, de K van Karinthie! Want daar gaan we 11 dagen vertoeven einde juli. We dachten dat we met weinig gingen zijn deze keer, maar als puntje bij paaltje komt gaat alleen onze oudste zoon niet mee. Bij de vrienden zijn ze er alle 5 bij en zelfs nog een liefke van 1 van de kinderen. Dat maakt dat we daar met z'n 10-en zijn. We gaan ons daar super amuseren met bergwandelingen, mountainbiken, kaart spelen, Kolonisten van Catannen, lekker eten en drinken, waarschijnlijk een daguitstap naar Venetië, en nog veel ander leuks! Hmmm ik wou dat het al zover was! De bakker, beenhouwer en groentwinkel waren de laatste stap vooralleer ik thuis was. Ziek of niet, de loopkleren MOESTEN aan! Lopen MOEST ik want dat was veel te lang geleden! Ik moet zeggen dat ik zelden zo soepel heb gelopen (op het rondvliegende snot na ;)) De handrem moest constant zwaar worden opgetrokken want ik vloog en ik wou zeker niet forceren. De cijfertjes.

Training 26-01

Daarna snel douchen, eerst eten met het ganse gezin, de oudste was op bezoek met het vriedinnetje, en daarna hop, fietske op en naar KV Mechelen! Jipiee, 2-0 gewonnen en wat meer ademruimte onderin.

Zondag voormiddag had ik dan eindelijk wat rust om wat te computeren en in de namiddag heb ik met veel plezier naar het WK veldrijden gekeken. Daarna had ik een trage duurloop van 20km gepland.  Ria fietste mee. Maar al na halverweg kloeg ze van de kou! Hallo? Het was 10 graden buiten en ze was gekleed om te gaan skiën!! Maar ze kon niet wegrijden want ze had mijn drinken bij, een zware literfles. Ik had de tour te groot genomen en op km 20 liet ik ze los, mijn drank was dan toch op. ;) Ze versnelde maar ik dacht, bwa, mijn duurloop zit er toch op, ik ga erachteraan. Ze moest nog halthouden om een brief te posten, maar ik wachtte niet. Ik probeerde voor haar thuis te zijn, zonder de hamstrings pijn te doen. Die hamstrings protesteerden een beetje en dus moest ik inhouden. Daarmee was ze verdorie 10 sec voor mij thuis, via een andere, kortere weg weliswaar! De valsspeler! ;); De cijfertjes. Let vooral op de laatste 2 km en de nog hogere snelheid de laatste 300m. ;).

Training 27-01

Vandaag maandag ben ik zojuist gaan spinnen. Ik heb me kunnen beheersen en ben niet ingegaan op de steeds wederkerende vraag om 2u te doen. Ik moet nog kunnen lopen ook hé. ;) Het zijn de mountainbikers die dat steeds vragen. Met die gasten ga ik binnenkort wel eens mee als ik mijn fietske heb.

Zojuist was het dan de beurt aan de 2de K, de K van Köln. Ik heb even het bericht van Philippe afgewacht of hij ook zou gaan en heb dan ook ingeschreven. Als er nog kandidaten zijn om naar Köln te gaan kunnen we misschien afspreken om in hetzelfde hotel te boeken? Laat dan snel iets weten. Hieronder mijn inschrijvingsnummer.

Köln marathon

 

Et voilà, hoe de rest van de week eruit ziet vertel ik later wel.

Gert

22:52 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (10) |  Facebook |

Commentaren

Ondanks die verkoudheid heb je toch niet stilgezeten precies.
Ik zal nr. 2627 maar best in de gaten houden in Keulen ;-)

Gepost door: nr. 2496 | 29-01-08

wij ook 't wordt daar gezellig in Keulen, RUth en ik gaan er ook zijn! Knappe trainingen achter de rug.

Gepost door: Julie | 29-01-08

Mooie training Mooie trainingen heb jij gedaan en dat ondanks het ziek zijn. Je moet het maar doen. Veel succes met de weg naar keulen!

Gepost door: Carmen | 29-01-08

Knappe training n° 2627 veel succes met de voorbereidingen voor Keulen

Gepost door: Katrien | 29-01-08

jawohl! yes yes, dat wordt daar een leuke bende in Köln. We moeten nog op zoek naar een hotelleke, als je goeie tips hebt, laat iets weten!
Knap getraind ondanks de verkoudheid!

Gepost door: Ruthje | 29-01-08

Een hele club! Jij ook naar Keulen! Het wordt een grote bloggersbende.
Lachen je lange duurloop met Ria op de fiets en jij de laatste kilometers supersnel rennend! Ik zie het voor me.

Bij ons zijn er ook een stel mountaibikers die spinnnen, die gaan zo snel! Ik kan ze niet bijhouden.... Straks als je je superfiets hebt, kun je met ze mee op een tocht. Gaaf!

Gepost door: Petra | 29-01-08

Knap ! Ziek zijn en zo'n trainingen afwerken ! Ik moet ook dringend nog eens ziek worden precies ! Knap hoor ! Alvast veel plezier in Keulen !

Gepost door: Epo | 30-01-08

Ziek of niet ziek , jij bent echt wel niet te houden hé !
dat s'nachts over en weer rijden voor de kids , we doen het graag, maar soms is het toch niet te doen hé, zeker als je al een paar uur lekker licht te slapen en ineens gaat deie foon dan, ge verschiet u dood in eerste instantie .
Maar al goed dat ze bellen, en niet op eigen houtje naar huis komen, midden in de nacht !
veel beterschap !
gr

Gepost door: Jetty | 30-01-08

goed bezig blijkbaar een fantastisch weekend achter de rug, reis geboekt, KV speelt de pannen van het dak en een goede training. groetjes

Gepost door: Wim | 30-01-08

Weer ee, Keulenganger erbij. Ook veel succes met de voorbereiding. De trainingen zien er in elk geval al dik in orde uit.

Gepost door: yves | 30-01-08

De commentaren zijn gesloten.