22-01-08

Een beetje ziekjes.

Update woensdag en donderdag 24/01 --> ziek!

Foto van fiets is aangepast. En fietske is besteld. :) 

Eerst wat antwoorden.

@Petra: Ik ga al meer dan een jaar elke maandagavond spinnen en er moet al een bom ontploffen vrees ik vooralleer ik niet ga. ;) Als ik wat last heb van contractuurtjes en dus niet kan lopen, ga ik soms ook donderdagavond.

@Yves: Voorlopig kan ik weinig anders doen dan duurlopen, wel aan een verschillende snelheden. Maar echte versnellingen zijn nog steeds uit den boze vanwege de hamstring blessure. Vandaar dus dat ik ook nu al langere vetlopen ;) kan inlassen. En echt hé, ik miste het.

Terug naar vandaag, of beter, naar gisterenavond. Ik was om 15u naar huis gegaan van het werk. Ria is pas thuis om 20u30 op maandag en ik log dan aan met de werklaptop en werk dan nog verder tot zowat 18u. Het voordeel is dat ik ondertussen het eten kan opzetten zodat Raf een warme maaltijd heeft als hij thuiskomt van school. Ik moet alleen oppassen dat ik niet zo verdiept geraak in mijn werk en dat alles staat aan te branden ondertussen. :). Dat is nog niet gebeurd hoor, maar het is toch opletten geblazen. Maar gisterennamiddag kreeg ik plots keelpijn. Ik ben dan nog wel gaan spinnen, en lekker hard zelfs, maar ook daar al moest ik regelmatig bijdrinken om de kriebelende keel vochtig te houden. De nacht was dan ook zeer onrustig en vrij slapeloos. Het kostte me echt moeite vanmorgen om uit bed te komen en te gaan werken. Lopen zit er dus ook niet in vandaag alhoewel het zich precies toch niet echt doorzet.  Ik heb dus wel hoop om morgen al terug te beginnen. Ik ga morgen en overmorgen een poging wagen om het schema van Mario te volgen. Dat betekent woensdag 15km tegen 5.15min/km en donderdag 8km tegen 4.45min/km. Conditioneel is dat geen probleem, hopelijk houden de hamstrings het ook uit. Ook de zondag training van 15km tegen 5.30min/km moet wel lukken. Blijft de zaterdag waar er een fartlec staat die ik nu uiteraard niet ga doen. Daar plan ik dan zeer waarschijnlijk een wisselloop of een vetloop, dat is afhankelijk van hoe de spieren zich morgen en overmorgen gedragen. Vrijdagavond uiteraard een heerlijke sauna met mijn vrouw in het Mineraal in Rijmenam.

Daarstraks na het werk ben ik nog even teruggereden naar de fietsenwinkel. De patron was terug en samen hebben we nog eens goed nagedacht hoe we de fiets gingen aanpassen en welke mountainbike het nu zou kunnen worden. Hij had daar nog een prachtig trek model 2007 in de winkel staan waar hij een forse korting afdeed en die kwalitatief beter is dan de 2 prachtfietsjes die ik eerder heb getoond. Voor de specialisten, TREK TOP FUEL 8, model 2007. Versta me niet verkeerd, dat is een nieuwe fiets hoor, maar de modellen worden jaarlijks vernieuwd maar dat wil niet zeggen dat alles is verkocht wat hij nog had staan. Daar kun je dan dikwijls zeer mooie kortingen op krijgen. Nu zeker want hij gaat zijn winkel wederom vergroten. Meer dan het dubbele van de oppervlakte en zodoende wordt het 1 van de grootste fietsenwinkels in België. Dus hij probeert nog zoveel mogelijk te verkopen zodat hij minder moet verhuizen. Kwaliteitswinkel hoor, zie maar Chamizo . Ik heb daarstraks even een foto genomen met de gsm. De kwaliteit is niet super, maar het kan er nog door. In het echt is het een beauty van een fietske! Binnen een 3-tal weken zou hij geleverd worden, nice! Smile De Ardennen en de bossen roepen me al hoor ik! :)

Groetjes

topfuel8_bajasilver[1]

20:58 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

jawadde Schone nieuwe carrosserie, daar gaat mee gevlamd worden! Profiiat met de aankoop

Gepost door: Julie | 22-01-08

wauw Knap machien, hopelijk ben je snel van die kleine kwaaltjes vanaf zodat je terug kan doorvlammen

Gepost door: Marc | 23-01-08

veel beterschap en succes met de fiets .. hopelijk kan je die gauw uittesten ...

Gepost door: Edith | 23-01-08

schoon Gert jong...die fiets kost meer dan mijnen auto denk ik...heel mooi.
Succes ermee

Gepost door: Cisse | 24-01-08

Verzorg je goed dat ge vlug "de fiets op kan" op naar de "Duathlon" jihaaaaaaaaaaaaaaa !!! ik kom supporteren

Gepost door: Katrien | 24-01-08

Verzorg je maar goed en zaterdag en zondag terug lekker lopen.
Mooie aankoop !

Gepost door: philippe | 25-01-08

jawadde, schoon marchandise !Ik denk dat je mss nog een premie op 't autosalon krijgt, want nog beter dan zo'n groene auto ;)

Gepost door: jogginggirl | 28-01-08

De commentaren zijn gesloten.