20-01-08

Onverwacht gezelschap.

Het weekend zit er weer bijna op, tijd dus om het blogje bij te werken.

Na de sauna vrijdag heb ik zaterdag extra rust genomen. Ik was moe en de spieren voelden niet goed. Gisterenavond had ik mijn sportdrank al klaargemaakt om vandaag zondag nog eens een vetloopje te doen. Het doel was 25km lopen en de hartslag onder de 130 houden en uiteraard geen pijn hebben in de hamstrings.

Ondanks het feit dat ik niet echt vroeg uit bed was, 08u30, had ik het moeilijk met opstaan. Mijn koptelefoon van de ipod was stuk en dus had ik geen muziek, spijtig. Ook had ik niet echt een idee welke tour ik ging lopen en heb dan maar beslist op het moment dat ik aan een splitsing kwam. Ik liep richting vaart en kwam zo in Mechelen uit. Daar was het de bedoeling om langs de andere kant van de vaart richting Leuven te gaan tot... ik Ruth tegen het lijf liep. Uiteraard loop ik veel liever samen en het heeft dan ook maar 5 seconden geduurd en we liepen samen richting 't park. Zoals ik ook op Katrien haar blogje al schreef, ik mis dat lopen in groep wel en ondertussen zeveren over koetjes en kalfjes. Die 8 à 9km met Ruth waren dan ook een super leuke afwisseling en zijn werkelijk voorbij gevlogen. Toen zij bijna thuis was ben ik langs de vaart verder gelopen en kwam thuis na zowat 25.5km en 2u40min. Hartslag was gemiddeld 125, ik heb geen pijn en ik had leuk gezelschap. Een geslaagd vetloopje dus. Cool Morgen een uurtje spinning en daarna zien we wel weer.

Gert

16:39 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

gezellig! dat was inderdaad onverwachts een gezellige babbeltraining! Merci voor 't leuke gezelschap!!

Gepost door: Ruthje | 20-01-08

Jij weet ook je gezelschap uit te kiezen;-)) ons Ruthje Ja inderdaad , met 2 of meer is het natuurlijk leuk ,ik heb hier in onze streek wel veel keuze hoor je komt altijd wel iemand tegen en lopers zijn sociale "dieren" dus is het rap gebakken ,maar wat je wel niet zo gemakelijk vind mensen die het zelde tempo hebben ,of doel niet iedereen is zo zot om Marathons te lopen of ervoor te trainen ,en ik heb daar wel wat geluk in had om dezelfde "gekken" tegen het lijf te lopen ;-))) misschien kom jij ooit ook zon gezelschap tegen ,wie weet !

Gepost door: Katrien | 20-01-08

Vetloopje van 25 km. Wat moet dat zijn als ge een vetloop gaat doen :)

Gepost door: yves | 22-01-08

Gaaf om elkaar zo tegen het lijf te lopen en dat loopt natuurlijk veel beter.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus | 22-01-08

Gezellig! Da's leuk dat je Ruth tegenkwam!
Fijn dat je geen pijn hebt. Ging het spinnen gister lekker? Doe je dat altijd op maandag? Kunnen we 'samen' spinnen, jij in België en ik in Nederland!

Gepost door: Petra | 22-01-08

De commentaren zijn gesloten.