15-01-08

Even tussendoor.

Een update.

Vorige week woensdag en donderdag ben ik een uurtje gaan spinnen. De woensdag was wel een hilarische les en dan vooral omwille van de Engelstalige lesgeefster. Op het einde van de les heb ik gevraagd om aub van de pillen af te blijven. Wat is me dat voor een hyperkinetische! :). Vrijdag was het genieten van de wekelijkse sauna samen met Ria. In het weekend heb ik dan terug de loopschoenen aangetroken. Maar zoals voorgeschreven door de orthopedist mocht het geen pijn doen en daar heb ik dan ook goed op gelet. Vermits ik weinig om handen had dit weekend, heb ik er echt de beste momenten van het weekend uitgezocht en 2 maal gelopen met een prachtige blauwe hemel. Al moet ik er direct aan toevoegen dat het zaterdag toch nog heimelijk frisjes was. Zaterdag ging het vooral zeer langzaam met zalige hartslag en was de afstand 19km. De cijfertjes.

training 12-01

Ook zondagnamiddag was de hemel helemaal open toen ik ging lopen rond 15u. De afstand was nu slechts 11km, maar het tempo lag wel wat hoger. Maar, het deed geen pijn, de hartslagen zaten ook goed en de iets hogere snelheid van de laatste 3km heb ik er langzaamaan ingebracht, zonder te forceren. Wat wel zeer grappig was, was dat juist in mijn laatste kilometer, waar ik toch even naar de 15km/u ging, 2 fietsers  mij in tegenovergestelde richting voorbij fietsten, nl de orthopedist en zijn vrouw, de kinesiste! Ik heb wel achterna geroepen dat het geen pijn deed! Cool Ook nu weer, de cijfertjes.

 training 13-01

Daarjuist dan had ik mijn vaste maandagse spinningles. Lekker lesje en vrij diep gegaan moet ik zeggen. De dubbele tempo's en zware klimmen kwamen er weer vlotjes uit, lekkerrrrr! Nu dinsdag en woendag is er 1 rustdag en 1 wisselloop van zowat 15km gepland. Die wisselloop ga ik in blokken van 3km doen waarbij het snelste blok aan 5.00min wordt gelopen of trager als het niet pijnloos gaat. Wat ik wanneer train hangt van het weer en van mijn werk af. Donderdag ga ik wederom spinnen of even rustig een 8-tal km loslopen, daar ben ik nog niet uit. Vrijdag naar de sauna en het weekendprogramma moet ik nog samenstellen. Dat gebeurt vrijdag en is afhankelijk van hoe de hamstring aanvoelt.

Dan nog een waarschijnlijke wijziging i.v.m. de Venetië marathon in het najaar. Ik heb gisteren een paar uurtjes rondgesurft naar "betaalbare" hotels of appartementen. Helaas, dat is daar pokkeduur!!! Je mag toch rekenen op prijzen vanaf €600 voor een 2-persoonskamer voor 3 dagen met alleen ontbijt. Weet dan dat je nog moet eten en drinken, dat je nog ginder moet geraken en dat wij met 3 personen zijn. Dat is echt teveel geld. m.a.w. de short trip met de vrienden gaat zeker niet door. Of ik alleen ga is zeer twijfelachtig, maar wordt wel onderzocht. Spijtig van de €70 inschrijving die al is betaald, dat had ik uiteraard beter niet gedaan en is dom van mij. Maar ok, dat is dan maar zo. Nu nog maar even aanzien welke marathon ik dan wel ga doen moest ik niet naar Venetië. Tijd genoeg om te beslissen.

Gert

00:49 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Al die mooie cijferke !! heb nog niet te veel stil gezeten zo te zien ,goe bezig zou ik zeggen !

Gepost door: Katrien | 15-01-08

mooie trainingen!

Wat rot dat venetië zo duur is! Hopelijk vind je snel een oplossing of een mooie andere marathon!

Gepost door: Tinne | 15-01-08

mooie cijfers!!
En ja, ventetie is duur. misschien surfen op een weblogger die daar woont en vrienden worden??

Gepost door: martine | 15-01-08

sportief Al die trainingen en dat met de hamstring blessure .. goed dat het beter gaat.

Gepost door: Edith | 15-01-08

Balen van die blessure en hopelijk snel weer beter.
Doe rustig aan en het komt helemaal goed.
En doe een marathon in Marokko(lees op mijn weblog), veel goedkoper, lijnvlucht 290 euro en 3 dagen 4* hotel op 200 meter van de start met ontbijt en avond eten voor 110 euro!.
Oja, en de marathon kost 3 euro!.
Groet Rinus die binnenkort heen gaat.

Gepost door: Rinus. | 15-01-08

De commentaren zijn gesloten.