31-12-07

Serieuze test

Na de heerlijke sauna ll vrijdag stond er zaterdag die verschrikkelijke 4x2km aan 3.55 op het schema. Mario had wel gezegd dat ik er een wisselloop mocht van maken, maar eigenlijk wou ik ook gewoon eens testen waar ik stond. Spijtig genoeg zat mijn hoofd vol snot en was de keel potdicht sinds donderdag. De sauna had al veel geholpen, maar zaterdag kon ik echt nog niet lopen. Daarenboven moest ik nog cadootjes gaan zoeken voor mijn kinderen en voor die van onze beste vrienden voor het feestje van vandaag. Dat is een traditie die we al jaren in stand houden en waar de gasten, ondanks hun leeftijd van 15 t/m 23, nog echt naar uitkijken. Geen training zaterdag dus en alles schuift 1 dag achteruit. Vanmorgen dan eerst goed ontbeten en omstreeks 11.30 was ik weg voor de looptraining. Hier de cijfertjes. training 30-12

Ik moet eerlijk zeggen dat ik enerzijds superblij ben met deze training, want tijden van 3.52; 3.58 en 4.05 en dat telkens voor 2km was echt niet wat ik had verhoopt om nu aan te kunnen. Anderzijds ook teleurgesteld omdat tijdens de laatste 2km ik het tempo moest laten zakken omdat wederom de bil begon pijn te doen. Ik zit hier dan nu ook te typen met het ijs tegen de bil. Dus nu maar hopen dat ik morgen voldoende gerecupereerd ben om de rest van de trainingen af te werken. Ik hoop het wel want ik voel me fysiek super goed, maar ik word hierdoor steeds geremd, en dat is enorm frustrerend.

Daarjuist op het feestje met de vrienden onze zomervakantieplannen wat vorm gegeven. Maar we zijn er nog niet uit. Ofwel wordt het dezelfde bestemming als dit jaar namelijk Lloret de Mar in een super tof hotel, weg van het drukke centrum. Leuke uitstapjes naar Barcelona en een super fitness en spinning centrum aan het hotel waar we gratis van kunnen gebruik maken. Ook de atletiekpiste is maar 300m van het hotel. Daar heb ik vorig jaar vele kilometers vroeg in de morgen afgelegd. Ofwel, en daar ben ik eigenlijk voorstander van, ergens een hotel in Karinthie, het zonnige Oostenrijk. Maar er moet ook een zwembad zijn en animatie. Mijn jongste zoon wil daar graag met mij gaan mountainbiken! Dat zie ik natuurlijk erg goed zitten, alleen, dan moet ik nog wel een mountainbike kopen omdat ik die moet laten aanpassen voor mij. Ik wil wel, maar het vrouwke moet nog overtuigd worden. Hmmm, hoe leg ik dat het beste aan boord? Iemand tips?

Aan iedereen die morgen, eigenlijk straks want het is al 1u 's nachts, gaat vieren: feesten als de beesten maar pas op met de alcohol als je nog moet rijden!

Gert

01:08 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

slik Jawadde, da's een training om U tegen te zeggen, knap gedaan. Hopelijk helpt het ijs een beetje : -) 'k Zie u al zitten met ijs tegen uw billen :-) Prettig eindejaar, veel feestplezier

Gepost door: Julie | 31-12-07

knap knappe training Gert, een mooie om het jaar mee af te sluiten!! Amuseer jullie vanavond!!

Gepost door: Ruthje | 31-12-07

Ja hallo !! de trainingsafsluiter van 2007 !! is in klasse geeindigd mijn gedacht !!! Prettig eindejaar en veel feestplezier

Gepost door: katrien | 31-12-07

Straf En dan zeg je op mijn blog dat je die snelheden niet haalt. 't Ging wel vlotjes. Verzorg je bil maar goed en hopelijk ben je snel van de pijn verlost.
Prettig eindejaar en tot in 2008 !

Gepost door: philippe | 31-12-07

happy 2008 Dag Gert en familie,
een super 2008 toegewenst. Een goede gezondheid en een sportieve prestatie om u tegen te zeggen !

Gepost door: Wim | 31-12-07

Wij hebben ook geboekt voor de vakantie, maar veel was al weg en niet zoveekeus meer qwa hotels in de vakantie tijd.
En wie weet ooit eens samen in Marokko?.
De beste wensen en een sportief 2008!.
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 31-12-07

Woefkes Hele goeie training.
Leuk om te zien dat nie iedereen superlui is :(

Een fantastisch 2008 gewenst

Gepost door: Cisse | 02-01-08

Gelukkig nieuw jaar Een heel mooi jaar gewenst Gert, in alle opzichten. Zorg goed voor de bil die steeds opspeelt.

Vrouwen houden van cadeautjes, dus koop iets leuks voor Ria en voor jezelf de moutainbike. Met de mountainbike doe je Raf ook een groot plezier, want wat is nu fijner dan samen met je zoon sporten? Of ga met z'n tweetjes lekker uiteten...vertel je idee en voila, ik weet zeker dat ze je begrijpt!

Gepost door: Petra | 02-01-08

Happy 2008 ; de beste wensen. Maak er een mooi en sportief jaar van !

Gepost door: Bjorn Paree | 02-01-08

De commentaren zijn gesloten.