22-12-07

Van alles en nog wat.

Ik voel me nu zo een oen hé! Eigenlijk ben ik normaliter zeer handig met copy/paste toestanden en met het werken met software in het algemeen. Maar ondaks alle goede raad van roadrunnerke, Ruth en Julie krijg ik het niet gefikst. Ondertussen heb ik al paint gedownload en ook daarmee lukt het niet. Het probleem is dat als ik alt PrtSc doe en daarna paste, ik telkens alles paste uiteraard, inclusief grafiek en andere toestanden uit de Garmin trainingscenter. Nadien krijg ik "de overschot" in het nieuwe doc er niet afgesneden. Niet in word pad en niet in paint noch excel. Daarop heb ik eens geprobeerd om het nieuwe doc direct op de blog te pasten, maar daar laat hij geen paste toe. En uiteindelijk zie ik dat bijna iedereen hier zijn cijfertjes eenvoudigweg op zijn blogje zet! Wat doe ik verdorie toch fout? Dus graag nog eens wat hulp gevraagd. Als het kan beginnende van in het trainingscenter tot op de blog elke transactie neerschrijven. Mag best via email hoor op gert200361@yahoo.com Alvast super veel bedankt en mijn excuses voor zoveel domheid! :(

 Hoe gaat het eigenlijk ondertussen met het lopen en sporten?

Deze week ben ik maandag gaan spinnen. Dinsdag heb ik dan een rustig rondje van 11km gelopen. Woensdag rustdag. Donderdag heb ik me aan een wisselloop gewaagd van wederom 11km. Telkens 2Km aan 5.30 en dan 1km sneller. De eerste aan 5min, de tweede aan 4.52 en de derde aan 4.45. Vrijdag wederom rustdag. Gisteren zaterdag dan de eerste keer met de Garmin getraind. En wat ik een beetje vermoedde blijkt denk ik ook wat waarheid in te zitten. De Polar geeft iets te weinig kilometers aan en dus ook een te laag tempo. 100% Zeker weet ik het niet want omdat het te glad was op het kleine weggetje dat ik normaal altijd loop, moest ik een andere tour nemen en was ik mijn herkenningspunten kwijt die in mijn hoofd zitten wanneer ik een kilometer heb gelopen. Het is dus eerder een gevoel omdat ik zeer ontspannen liep en egenlijk zonder problemen 5min/km liep. Niet dat dit anders zo moeilijk gaat, maar ik moet er toch iets meer moeite voor doen. Maar als ik seffes mijn duurloopje doe zal ik al een beter inzicht krijgen en kunnen zien of mijn vermoeden correct is. In ieder geval, het was een al iets pittiger training dan de laatste paar. Spijtig genoeg nog steeds niet pijnloos, en dat blijft me zorgen baren. Moest ik nu verdorie het resultaat van de Garmin hier kunnen pasten moest ik ze niet uitleggen. Ik heb 12km gelopen en mijn bedoeling was om elke km ietsje sneller te lopen dan de vorige. Dat is me op 1km na dan ook gelukt, maar toen moest ik de straat oversteken en even inhouden voor auto's. De eerste kilometer was nog wat opwarming en eigenlijk buiten categorie, nl 5.43. Maar vanaf km 2 t/m km 6 ging het van 5.10 tot 5.01. De hartslagen van 139 tot 147. Vanaf km 7 ben ik onder de 5min gedoken gaande van 4.50 naar 4.18 en hartslagen van 151 naar 166. m.a.w. kwa negatieve split kan deze training wel tellen! :) Maar nogmaals, die verdomde pijn is nog niet volledig weg.

Straks ga ik 20km aan 5.45 lopen. Dat is 1 van de trainingen die ik ondertussen heb overgeslagen. Ook volgende week experimenteer ik maar verder en las wat trainingen in die in mijn schema stonden de laatste paar weken, uitgenomen de korte versnellingen dan. Als de pijn helemaal is weggebt probeer ik later ergens terug bij het schema in te pikken waarbij ik waarschijnlijk het tempo ietsje lager ga leggen.

Voor de rest is het vrij rustig ten huize Schroons. De jongste had een mooi rapport bij ll vrijdag. Die is trouwens gisteren Gent gaan onveilig maken in Flanders Expo dacht ik (Radio Soulwax). De dochter begint aan de blok, maar heeft slechts 2 examens af te legen in januari. De oudste leeft van de liefde met zijn vriendin en die horen of zien we niet veel ;) Ria zit in haar boeken om wat bij te studeren voor haar nieuwe job. En ik? Ik computer wat (allé, ik knoei wat), beetje sportmagazines lezen, beetje muziek luisteren, beetje koken, me amuseren dus! Nu zeker omdat ik pas donderdag terug moet gaan werken. En KV mechelen eindelijk gsteren hun eerste (licht gevleidde) eerst uit-3-punter gepakt bij STVV! Super om zo de winterstop in te gaan.

Ah ja, nog 1 iets. Ik heb op 12/10 op de webshop van Runnersworld van die tepel pleisters besteld om bloedende tepels tegen te gaan. Bij navraag bleek dat een heel goed product te zijn. De rekening heb ik betaald op 15/10. Ik heb nu, 23/12 nog steeds niets ontvangen!! Na 3 klachten emails, waarop alleen de eerste keer werd gereageerd met de melding "dat men het ging nakijken" heb ik niets meer van Runnersworld gehoord. Heeft iemand dezelfde ervaring met Runnersworld? Iemand advies wat ik kan doen? Ik vind het een schandalige service! Niet leveren en gewoon niet meer reageren op klachten, zeer fraai is dat!!

Gert

PS: en toen viel plots mijne euro! Ziehier de cijfertjes van de zaterdag training. En de cijfertjes van vandaag kunnen hier ook nog wel bij zeker.

Training 22-12

 

training 23-12

 

Prettige feestdagen voor iedereen!

Gert

 

 

11:46 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

hallo hier volgt wat je allemaal moet doen .
Deinstalleer trainingcenter .
Ga nu naar start linksonder op uw pc scherm .
Ga naar uitvoeren en type regedit .
Je bevind je nu in een nieuw scherm .
Ga naar het pad hkey current user , open het pad software en daar zul
je garmin tegenkomen . Rechtsklik daarop en verwijder dit.
Doe nu hetzelfde in het pad hkey local machine .
Start uw computer opnieuw op .
Nu ben je zeker dat er niks meer van garmin op uw computer staat .
Ga naar de site van Garmin en download de laatste versie van tc op .
Installeer deze , wedden dat het gaat ( van mij toch )

Hier de link naar de laatste versie
http://www8.garmin.com/support/download_details.jsp?id=1421

en succes !!!!

Gepost door: roadrunnerke | 22-12-07

héhé, 'k had dezelfde problemen in het begin en dankzij Roadrunnerke kon ik ook aan de slag. Om de data op je blog te krijgen: alt+printscreen, paint (of iets dergelijk) openen en "plakken". Dan dat stuk selecteren dat je op je blog wil, terug "knippen" en dan plakken in nieuw doc en dat opslaan als jpg. Klinkt omslachtig, maar kost mij een half minuutje of zo. Véél succes!

Gepost door: Ruthje | 22-12-07

hehe ik ging net een hele uitleg typen, maar 't zou gewoon een kopie zijn van nRuth haar tekst; 't Is echt eenvoudig!

Gepost door: Julie | 22-12-07

download paint http://www.getpaint.net/download.html

Gepost door: roadrunnerke | 23-12-07

Gelukt? Is het al gelukt Gert? Nog even mijn kleine bijdrage erbij.....
Inderdaad een print screen, ctr-v in paint, opslaan als JPEG en dan via de zij en onderkanten knippen, gaat vanzelf....
Hoop dat het al gelukt is...

Hele fijne dagen gewenst!!

Gepost door: Petra | 23-12-07

ah, 't is dan toch gelukt! 'k ging je net mailen se ;-)
en wat Runners betreft: schandalig indeed, blijven bestoken met mails en hopelijk levert dat dan toch wat resultaat op!

Gepost door: Ruthje | 23-12-07

PRETTIGE KERST van ons allemaal !! ps knap getraind !!

Gepost door: katrien | 24-12-07

HEY Hey net je blog ontdekt! fijne kerst en een gelukkig Nieuwjaar !

Gepost door: kimson | 24-12-07

ZALIG KERSTFEEST Fijne Kerst toegewenst !

Gepost door: Wim | 24-12-07

De commentaren zijn gesloten.