14-12-07

Training

Hoe gaat het nu met de training? Bwa, mixed feelings.

Woensdag had ik even geprobeerd na het werk, maar ik ben gestopt na dik 2km. De bil, maar nu eerder de buitenkant, voelde nog wat pijnlijk aan. Daarom ben ik direct naar de kiné gegaan. Hij verzekerde me dat de spier perfect aanvoelde en dat ik kon blijven proberen, edoch rustigaan uiteraard. Trainen kwam wel juist moeilijk uit omdat ik gisteren donderdag al om 9u in Nederland moest zijn en er 's avonds in Eterbeek ons Kerstdinner met wat collega's op het progamma stond. Maar ik had geluk en was al om 3u30 thuis van Nederland terwijl ik pas om 18u in Brussel moest zijn voor het eten. Dus heb ik tussenin een training van 9km afgewerkt. Het temo lag zo rond 5.45 gemiddeld, dat vormde geen enkel probleem. De hartslagen vond ik aan de hoge kant voor mijn doen, rond de 140. Ik kan niet zeggen dat het pijnloos ging, maar langs de andere kant was het ook weer niet zo storend dat ik niet verder kon. Daarna snel douchke genomen en lekker gaan eten in het fonduerestaurnt "Met Janinne" in Etterbeek.

Tot nu voel ik niet echt iets. Dus geen slechte reactie op de training precies. Vandaag ga ik niet trainen, heel misschien sauna vanavond, maar zaterdag en zondag zullen er 2 duurloopjes op het programma staan. Ook volgende week blijf ik het rustigaan doen tot ik sowieso geen pijn meer voel. Ik ga wel proberen de snelheid wat op te drijven en als het kan een wisselloop inschakelen, maar zeker geen korte versnellingen. Misschien dat ik deze zelfs schrap t/m 31/12. Ik ben die kwetsuren dan ook kotsbeu. Nadien zien we dan maar weer. Die 10km wedstrijd die ik wou inplannen ga ik waarschijnlijk ook zo laten. Ik doe het sowieso niet graag en ik weet ondertussen wel zo ongeveer wat ik zou moeten aankunnen. Dat komt er later wel eens van.

Maar veel belangrijker voor mij vandaag is dat mijn dochter Katrien vandaag 19 jaar wordt! Vermits ze op kot zit in Leuven heb ik ze nog niet gehoord of gezien, maar vanavond gaan we ze alvast een dikke knuffel en haar cadootje geven! Zoals elke tiener deze tijd vroeg zij centjes als cado. Dat komen ze uiteraard altijd tekort, zeker een kotstudent! :)

Voor de rest is het gewoon pokkedruk op het werk, ook al omdat mijn medewerker vanaf maandag 2 weken vakantie heeft en ik hem uiteraard min of meer moet vervangen. Al maar goed dat dit een relatief rustige periode is. Ook de feestdagen zitten eraan te komen. Leuke tijd op zich, maar vermits dat wij dit jaar op 1/01/2008 zowat 25 man over de vloer krijgen, ook best druk. Maar zoals gezegd, het is leuk om nog eens samen te zitten met mijn ouders en al mijn broers (4) en schoonzussen. Lekker eten en geschenkjes geven (en krijgen) altijd fun! :)Ik zie er al naar uit.

Gert

 

PS: de garmin 305 ligt al thuis bij mijn Amerikaanse collega. Per mid-januari komt ze naar Belgie.

12:50 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

eerst en vooral dikke proficiat aan Triennemientje !! en voor jou Gert verzorg je goed en train rustig het komt wel ok

Gepost door: katrien | 15-12-07

De commentaren zijn gesloten.