01-12-07

Fartlek

Vandaag dus mijn eerste fartlek sinds ik een ventje van 23 jaar was. :) En het was best pittig! Niet zozeer die 20 versnellingen op de brug van Muizen ;), die heb ik allemaal zeer goed kunnen afwerken. Alhoewel goed... Veels en veels te snel verdorie. Maar ik heb het al opgegeven om die korte versnellingen te lopen aan het voorgeschreven tempo, dat lukt me toch nooit. Hartslagen gingen tot 155. Maar toen kwam er nog 3 x 1km aan 4min. De eerste heb ik denk ik wel gehaald. De polar kon mijn tempo denk ik niet volgen.  Cool Halverwege die km kwam ik wel pal in de wind te lopen en kreeg ik het zwaar. De 2de en 3de kilometer waren echt moordend. Telkens kreeg ik het halverwege echt lastig om het tempo aan te houden, maar heel veel heb ik denk niet toegegeven hoop ik. Het was lang geleden maar ik was eindelijk nog eens echt moe na een training. Maar bon, als ik het schema van volgende week zie, was dit nog maar slappe koffie.Verbaasd . Morgen een rustige duurloop van 12km.

Daarna snel gedoucht en naar Raf zijn voetbalmatch gaan kijken. Slechte wedstrijd afgesloten met 2-1 winst tegen de laatste! Ze hebben echt met vuur gespeeld want in de laatse minuut heeft de tegenstander nog op de paal gesjot. Ondertussen staan ze wel gelijk eerst want de leider heeft 0/6 gehaald. Maar dit moet beter.

Binnen 10 minuutjes vertrek ik naar KV Mechelen. Hopelijk gaat het wat beter dan ll maandag die catastrofe tegen Cercle voor de beker, want we hebben de 3 punten hard nodig. Mijn vrouw is juist vertrokken naar de film met een vriendin. Iedereen zijn pleziertje. ;)

Nog een prettig weekend iedereen. :)

 

18:48 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Kv Mechelen-Roeselare Als inwoner van Roeselare kan ik er nie mee lachen dat jullie ploegske ons hebben afgedroogd.
Anders wel een verdiende overwinning.

Sterkte met de straffe week

cisse

Gepost door: Cisse | 02-12-07

fartlek das niet gemakkelijk om zon trainingen te lopen ,kan er van meespreken ,kheb meer rond gereden om de gepaste heuvels en bruggen te vinden dan de trainingen zelf
ps van de cercle niet veel van aan trekken ,de 2e helft waren juliie merkelijk beter ,al moet ik het met pijn zeggen ;-))

Gepost door: Katrien | 02-12-07

voetbal.... sorry maar dat zegt me heeeeeel weinig.

Verder...proficiat met je training! Leuk he, eens echt moe gelopen!

Gepost door: Tinne | 02-12-07

De commentaren zijn gesloten.