29-11-07

Garmin 305

Daarstraks heb ik hem samen met een Amerikaanse online gekocht op Amazone.com. Hij wordt geleverd bij haar thuis (gratis dus) en ik betaal met mijn VISA kaart. Levertijd 3-5 dagen. Maar vermits ze pas begin januari afkomt moet ik nog even geduld hebben. Dus moet ik nog even wachten om de Polar op Ebay te zetten of aan iemand te verkopen rechtstreeks. Oh jah, de prijs voor de Garmin ongeveer...€150!! Cool Als dat geen koopje is!!! Dus de Polar kan al weg vanaf €175. Iets meer omdat de Dollar nog wat kan schommelen en ik uiteraard mijn collega hiervoor ga belonen en haar trakteer op een lunch. De polar kostte me ongeveer €360 een half jaar geleden. Ik ga ook eens mijn kameraad van de runnerservice bellen om te horen dat hij geen koper vindt.

Daarstraks 10km aan 5.30 met 10 x 20/40 gedaan. Raf heeft 3km meegelopen omdat hij test lopen heeft morgen en volgende week. Maar hij is te laat in gang geschoten en ik vrees dat hij geen 5/10 gaat halen. Maar hij wil meetrainen en zijn leerkracht L.O bewijzen dat hij er alles aan doet om te slagen. Ik heb hem gezegd dat ik hem tegen het einde van het schooljaar de coopertest laat lopen aan 4.45. De coopertest is 12 minuten lopen. De training van vandaag ging prima. Nunca problemo. :)

Morgen vrijdag rust en fritten! ;) Zaterdag een pittige Fartlek. Probleem is dat heuveltje vinden in de buurt. Maar Ruthje heeft me al een ideetje bezorgd. :)

Gert

21:52 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

veel plezier met je nieuwe speeltje binnenkort!! Is idd goekoper dan hier ;-) hou er wel rekening mee dat je tegen wat garantieproblemen kan aanlopen en naar 't schijnt moet je ook een andere stekker kopen, maar dat zijn maar details hé. Véél plezier met de fartlek, wie weet komen we elkaar wel al fartlekkend tegen zaterdag! ;-)

Gepost door: Ruthje | 29-11-07

Een knappe prijs zou ik zeggen !!
Dat wachten is wel vervelend hé, maar voor die mooie prijs moet je iets overhebben ;-)
gr

Gepost door: Jetty | 29-11-07

farlek... De eerste keer dat ik dat hier ging doen dachten de voorbijgangers vast dat ik .... stapelgek was.

Als ne zot brug op, brug af, brug op, brug af...
manmanman... ze keken me nogal aan. Had nogtans een rustige plaats gekozen maar een aantal mensen dacht vast dat ik mijn pillekes vergeten was die dag hihi
Veel plezier!

Gepost door: Tinne | 29-11-07

Garmin 305 Ik kocht de mijne ook in Amerika via Ebay en betaalde 179 euro. Daarbij kwamen nog verzendingskosten en douanekosten (opletten in de luchthaven, zelfs al is het een "gift" dan moeten er toch douanekosten betaald worden) wat het totaal op ongeveer 210 euro bracht. Doordat ze wisten dat de Garmin naar België moest verscheept worden zat er zelfs een aangepaste stekker bij (waarschijnlijk zal dat bij jouw niet het geval zijn).
Als je ziet dat er 10-tallen Garmins op Ebay Amerika staan aan dumpingprijzen dan vraag je je weleens af wat voor een winst de verkopers hier maken.
Hopelijk vind je snel een koper voor je Polar.

Gepost door: Betty Spencer | 30-11-07

@ Betty De Garmin moet in mijn geval niet worden opgestuurd omdat mijn collega hem gewoon in haar bagage steekt als ze naar hier komt. In het geval de douane iets merkt is de Garmin gewoon van haar.
Ik moet zelf al wel eens naar het buitenland voor de job, ook de US, en heb dus al zo een omvormer. Je kan hem trouwens ook opladen via USB en de laptop. In principe zit alles snor. En als hij stuk gaat moet hij naar de UK, dat heb ik ook al gelezen.

Gepost door: Gert | 30-11-07

proficiat met je aankoop. Je zal geen spijt hebben van je nieuwe speeltje, 't is echt heel gemakkelijk. Idd een stuk goedkoper dan hier, maar wel moeilijker indien problemen (garantie). Hoe was de fartlek?

Gepost door: Julie | 01-12-07

De commentaren zijn gesloten.