27-11-07

Gore-Tex is top!

In mijn vorig verslagje had ik al geschreven dat ik ll zaterdag een loopbroek had gekocht in de Runnersservice in Duffel. Ondanks de meerprijs, moest het om bepaalde reden een Gore-Tex zijn, en wel hierom.

De bloggers die me al hebben gezien IRL, hebben waarschijnlijk al wel gemerkt dat ik aan mijn rechtse kant iets "onhandiger" ben vergeleken met mijn linkerkant. Voor de curieuzeneuzen onder jullie, dit is het gevolg van een werkongeval in mijn jeugd. Op zich heb ik met heel de toestand geen enkel probleem, alleen doen er zich soms wat kleinere praktische problemen voor. Zo ook bvb als het buiten zeer koud wordt, zoals 2 weekends geleden. Vermits de bloeddoorstroming rechts niet echt optimaal is, heb ik daar echt een zeer koud gevoel als het buiten vriest. Ik heb al veel geêxperimenteerd met stofjes en toestanden, mijn moeder maakt daar dan iets van, maar tot op heden voldoet echter niets. Ofwel te zweterig, ofwel te koud. Een week of 3 geleden kocht ik echter supe toffe loophandschoentjes van Gore-Tex. Niet de meest super warme, maar juist een gulden middenweg tussen gebruiksvriendelijk en toch comfortabel warm genoeg. Waarom niet eens Gore-Tex contacteren om te kijken of ze geen overschotjes stof liggen hadden die ze bvb anders in de vuilbak zouden kieperen? En ja hoor, na 3 emails om te verklaren waarom ik dat nodig had, werd er mij bevestigd dat ze dit gingen opsturen vanuit Duitsland! Dat is toch top?! Uit dankbaarheid t.o.v. Gore-Tex moest deze loopbroek dus van dat merk zijn.

Gisteren kreeg ik dan een pakket thuis via UPS. De stoffen die erin zaten waren niet dezelfde stoffen van mijn handschoenen, maar met 2 van de 3 stofjes denk ik wel dat er iets van te maken is. Daarenboven hadden ze er nog wat toffe staaltjes bij ingestoken. Een lippenbalsam van Gore-Tex, een musketon met een klein kompasje (dat heeft Raf aangeslagen), een spuitbus van Gore-Tex om jassen of ander materiaal terug ondoorlaatbaar te spuiten, en wat armbandjes en andere voetjes om op je kleding te kleven om in het donker te lopen en zo beter gezien te worden. Hoef ik nog te zeggen dat Gore-Tex op dit moment nog weinig fout kan doen in mijn ogen? :)

Gert

 PS: ik heb me gisteren ingeschreven + begeider voor de maasmarathon op 11/05/2008.

12:29 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Hallo Gert.
Jammer dat je dit jaar niet naar Marrakesh gaat en wie weet ga ik volgend jaar weer?.
En een vliegticket Amsterdam, Casablanca kost 290 euro retoer lijnvlucht en met Royal air marroc.
Je kan ook rechtstreeks naar Marrakesh, maar wij overnachten bij familie in casablanca en dan de trein naar Marrakesh op 250km en kost ongeveer 8 euro!.
Leuk van je reactie en wie weet ga ik je zien bij de maasmarathon?.
GroetRinus.

Gepost door: Rinus. | 27-11-07

Handig! Wat een goed idee om te vragen of ze restanten stof hebben. En dan krijg je er ook nog allerlei goodies bij.....jij bofkont!

Gepost door: Petra | 27-11-07

na de gore tex transalpine ben ik een fan van goretex. Het is een heel proffesioneel bedrijf die echt de sporter ken en sporters in dienst heeft. Er liepen goretex bazen mee met de tAr.
super geregeld!

Gepost door: martine | 28-11-07

Hallo Gert, ik vind dat je je " onhandig " zijn prachtig hebt verwoord. Eerlijk gezegd, toen wij voor de start in Eindhoven aan het praten waren had ik niets opgemerkt. Wat een goed gesprek niet kan doen hé. Misschien tot volgend jaar tijdens een marathon !

Gepost door: Wim | 29-11-07

De commentaren zijn gesloten.