23-11-07

Plannen voor 2008 zijn bijgewerkt.

De laatste paar dagen/weken ben ik nog even gaan nadenken over de loopplannen voor 2008. Daar waar ik eerst zweerde bij maar 1 marathon, ben ik van gedacht veranderd en ga er dan toch 2 inplannen. Kwestie van niet alle eieren in 1 mandje te leggen. Na rijp beraad ziet mijn voorlopig schema voor 2008 er als volgt uit.

  • Januari: ergens (kortbij indien mogelijk) een 10km wedstrijd. (iemand suggesties?)
  • Eind februari/begin maart: ergens (Belgie of Ned)een halve marathon. (iemand suggesties?)
  • 20 April: 10 mijl in Antwerpen.
  • 11 Mei: De Maasmarahon in Visé.

In het najaar volgt dan een 2de marathon waarbij Venetië nog steeds in pole positie ligt. Tussen Visé en de najaarsmarathon ligt alles nog open. Maar een derde marathon komt er 100% zeker niet.

Gisteren donderdag heb ik in samenspraak met Mario en vroeger dan ik vermoedde terug ingepikt met mijn schema.  Woensdag had ik nog wat getest met een paar korte en lange versnellingen, en dat ging prima. Ik heb er ook van geprofiteerd om de Polar terug te calibreren met mijn nieuwe loopschoenen. Donderdag heb ik dan 10 versnellingen getraind 40/60, zonder te forceren maar wel goed doorgaan. Ook hier geen probleem. Ik ben wel benieuwd hoe ik de training van morgen ga verwerken. 5 keer 1km aan 4.10-4.15, niet eenvoudig. Als ik ook dat goed doorkom verklaar ik mezelf als genezen. :) Zondag ga ik dan samen met mijn vrouw 12km wandelen in Mol met de slothappening van de webbloggers. Maar eerst nog vroeg opstaan om mijn 15km duurloopje af te werken. Training overslaan, neejeuuuuuhh! ;)

Voor de rest is er weinig nieuws te vergaren bij de familie Schroons. We hebben gewoon een rustige werk -en trainingsweek achter de rug zonder uitschieters. Het weekend is vrij vol moet ik zeggen. Morgenvroeg moet ik al om 8u op het voetbal zijn met Raf. Na de middag trainen en misschien nog een beetje sjoppen met Raf en Ria in Antwerpen nadien. Zondag is het dan Mol-time. En maandag? Nee, nog niet aan denken.

Tot in Mol.

Gert

PS: de fritjes waren weeral zalig lekker. Smile

21:08 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

super dat jullie ook naar Mol komen!
Wat je planning betreft: half maart is het de Zwinstedenloop in Sluis, een mooie halve marathon (maar de wind kan daar dik tegenvallen, zoals wij dit jaar gemerkt hebben :-))

Gepost door: Ruthje | 23-11-07

even kort... we komen elkaar zeker tegen op een van je loop-plannen in 2008...
maar eerst en vooral...
Tot morgeeeuuuhhh!

Gepost door: Tinne | 24-11-07

De commentaren zijn gesloten.