07-11-07

Kwetsuur.

Zoals in een vorig verhaaltje al even gemeld had ik vorige week last aan mijn linker bil. Daarom ook had ik mijn training van gisteren, 20 x100m, uitgesteld naar vandaag omdat ik dan naar de kiné kon gaan gisteren en ik vandaag toch rust had. Ik had geen last meer toen ik er daarstraks aan begon. De versnellingen liepen weer schitterend, maar bij versnelling 17 kreeg ik plots een zweepslag op dezelfde plaats! Gedaan training. Gelukkig was ik rondjes aan het draaien vlak achter mijn deur en was ik na 5 minuten wandelen al terug thuis. Ik daarna snel ijs gelegd en een afspraak met de kiné gemaakt.

Morgen dus de training al geschrapt en om 17u30 terug naar de kiné. Ik heb het gevoel dat duurlopen wel lukken en dat de versnellingen de kwetsuur veroorzaken. Daarom heb ik aan Mario al gevraagd hoe ik het schema eventueel mag wijzigen om toch bezig te zijn.

Voorlopig ben ik nog niet te zeer depri omdat ik het gevoel heb dat het snel betert als ik naar de kiné ga. Dat was zo de vorige dagen. Maar het mag toch niet te lang aanslepen of ik word ambetant. Het gaat nu zo goed en de conditie is echt top! Maar vooral, ik loop zo graag. Ik ben serieus verslaafd als je het mij vraagt. :)

Gert

22:07 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

oppassen hoor ! beter een beetje minderen , dan volledig te moeten rusten !
gr

Gepost door: Jetty | 08-11-07

Verstandig zijn en rusten of je laten vastbinden ;-) maar dan zonder de zweepslag ;-))))))) nu effe serieus, verzorg je goed !

Gepost door: katrien | 08-11-07

Waarschijnlijke een verreking of scheurtje. Op zich niet erg waarschijnlijk. Maar toch opletten en niet te vroeg weer starten. Veel beterschap.

Gepost door: yves | 09-11-07

De commentaren zijn gesloten.