26-10-07

1500km op goed 24u

Dat is wat ik dus achter de kiezen heb gehad met de auto van woensdag 18u t/m donderdag 23u. Echt pokke vermoeiend. Uiteraard lukt het slapen dan ook niet zo goed omdat ik zo overgecontreerd op die baan heb moeten letten als chauffeur. M.a.w. ik zit hier dus vrij loom achter mijn pc-ke mijn bokes te verorberen. Maar er is beterschap en veel leuks op komst! Namelijk vanavond lekkere fritten eten en er lag een emailtje in de bus van de coach met nu ook een schema vanaf morgen. Beide zeer lekker. Cool Dus straks een goed nachtje slapen en morgen kunnen we er eindelijk weer invliegen.

Nadat ik gisterenavond Philippe zijn blogje had gelezen heb ik me nog even vlug ingeschreven voor de Antwerp 10 Miles van volgend jaar. "Dwars door Brugge" was nog wat vroeg blijkbaar want daar vond ik nog niets van om in te schrijven. Maar eerst gaan we nog deelnemen aan de aflossingsmarathon in Terneuzen op 01 december dit jaar. Waarschijnlijk 2 rondjes van 5.2km zodat ik zoals Mario had opgedragen eens een 10KM wedstrijd kan lopen. Die 5KM wedstrijd ga ik waarschijnlijk niet doen. Ik vind niet direct iets leuks rond die tijd. Ik zal op training wel eens uitproberen hoe snel ik kan op 5km. Uiteraard is er dan geen tegenstander of competitie mee gemoeid, maar dat interesseert me toch matig tot niet.

De lactaat test ll woensdag is wel ok verlopen. De uitslag krijg ik waarschijnlijk volgende week toegestuurd. In ieder geval was de echografie van mijn hart helemaal in orde. Ik kan nog wel even mee zei de sportarts. ;)Ik moet wel zeggen dat mijn wijsvinger nog altijd blauw ziet van het bloedprikken. Blijkbaar heb ik niet veel bloed in mijn vingers en de begeleidende arts heeft zich zot geprikt en geduwd om daar toch maar voldoende uit te persen, en dat zo een 5-tal keer. Door dat masker ademen is ook niet simpel. Binnen de kortste tijd had ik een kurkdroge mond. Het lopen op zich was ook iets anders omdat men je vooral op een helling laat lopen, iets wat ik al maanden en maanden niet echt meer heb getraind, en dan de snelheid omhoog stuwt. Dus eigenlijk moet je relatief snel afkloppen terwijl je nog veel langer kan lopen. Maar bon, al bij al viel het best mee hoor. Dus nu wacht ik op de resultaten.

Voilà, mijn lunch zit erop. Tot 17u nog goed doorwerken en dan start het weekend eindelijk! En volgende week maar 3 dagjes werken, jippie! :)

Gert

12:44 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.