21-10-07

Eindelijk nog eens een update.

Het was hier zeer stilletjes op mijn blogje. De reden hiervoor was natuurlijk omdat het lopen zo goed als onbestaande was deze week na Eindhoven.

Ll donderdag probeerde ik een eerste keer om 's avonds een een 5tal km-tjes te joggen. De bovenbenen voelden perfect aan tijdens de dag. Tijdens het lopen viel dat een klein beetje tegen. Laat me zeggen dat ze 85% hersteld waren. Daarom heb ik geen risico's genomen en wat afwisselend gelopen en gewandeld. Dan heb ik ook maar direct besloten om te wachten tot vandaag om nog eens te proberen. Nadat ik Philippe zijn blog had gelezen had ik ook zoiets van, waarom zou Ria, mijn vrouw, eigenlijk niet kunnen meelopen? Zij jogt een een 2-tal keer per week om de stress van haar af te lopen en ook gewoon voor de beweging. Dat hebben we dan ook gedaan vandaag. Samen hebben we een dikke 5km gelopen Mijn benen zijn terug 100% en het was best gezellig. Het tempo lag uiteraard laag, maar dat is nu niet belangrijk.

We zijn dus eindelijk terug gestart. Morgenavond terug de spinningles weer oppakken, dit na 3 weken onderbreking. Daar zie ik ook enorm naar uit. Woensdag dan de lactaat en inspanningstest en in het weekend nog een keertje een dikke 5km loslopen. Als ik me tenminste kan bedwingen om niet meer te gaan lopen want het kriebelt enorm hard! Ik mis het zo erg dat ik niet meer kan/mag lopen.

Ondertussen weinig ander nieuws van het thuisfront hier. Raf heeft gisteren met zijn voetbalploeg mooi met 0-6 gewonnen en hij scoorde een mooi doelpunt. De dochter is een gans weekend voor de chiro in de weer geweest, ondertussen zit ze al terug op haar kot in Leuven, en zo-even zijn mijn ouders op de koffie geweest alsook de oudste zoon met zijn vriendin. Het was gezellig. :) 

Rest me nog 1 iets: Proficiat Katrien met je ploeg, Cercle Brugge. Gisteren was ik beschaamd om supporter te zijn van KV. Zelden zijn we zo van het kastje naar de muur gespeeld als gisterenavond. En dit is vooral de verdienste van Cercle zelf. Knap gespeeld.

Tot een volgende update

Gert

22:05 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

De zakdoekjes zijn opgestuurd ... .-))))) grapje hoor ,wij hebben met Cercle vroeger heeeeeeel veeeel zon dagen had hoor ,blijven hopen is de leuze en zie dat je reeds terug je eerste syapjes gemaakt hebt ? goed hé ...op naat de volgende uitdaging

Gepost door: Katrien | 22-10-07

De commentaren zijn gesloten.