17-10-07

Is er iemand die me van die wolk afhelpt?

Ik zit hier al 2 dagen als een verslaafde achter dit pc-tje al die leuke blogs te lezen. Hebben julie dat nu ook? :) M.a.w. ik geniet nog gewoon in volle euforie en zweef nog steeds heel hoog in de lucht. :)

Gisteren had ik een dagje vakantie gepland. Even lekker uitrusten, het huis wat opruimen, krantje lezen, boodschapjes doen en zorgen dat het potje gekookt is tegen dat Ria van haar werk en Raf van school thuiskwam. Het is nu even mijn beurt om wat terug te geven. In de late namiddag had ik dan ook nog wel het ultieme herstelprogramma ingeschakeld voor de vermoeide bovenbeentjes. Tiens, doet het trouwens altijd zoveel pijn als je een trap afloopt? ;) Dat herstelprogramma bestond uit 30 minuten massage en 2 uur privé sauna. Spijtig genoeg kon Ria er niet bijzijn omdat ze laat moest werken, maar de dochter kwam graag over en weer van haar kot in Leuven om nog zowat 75 minuten sauna en turks stoombad mee te pikken. De masssage mistte een beetje zijn doel omdat de overbelasting zich uiteraard situeerde aan de voor -en zijkant van de dijbenen. Maar het moet uiteraard wel een deftige massage blijven. Verlegen Maar niet getreurd hoor, de rug, nek, kuiten en voetzolen vaarden er wel bij! De sauna en het turks stoombad maakten alvast de spieren lekker soepel, zalig.

Vandaag dan gaan werken en uiteraard mijn verhaal toch minstens een keer of 5 moeten vertellen in geuren en kleuren. Iedereen wist dan ook dat ik de marathon ging lopen. Ze konden er ook niet naast zien omdat ik verschillende middagen gebruikte om de kortere looptrainingen af te werken. We hebben dan ook een douche en ik kan flexibel met de werktijden omgaan. Het parcours is wel nogal heuvelend, maar dat nemen we er graag bij.

Maar stilletjes aan begint het al te kriebelen en zit ik te dubben over de vraag: wanneer en waar? Sowieso ga ik de rest van 2007 en begin 2008 eerst werken aan mijn basissnelheid. Als ik wil verbeteren op de marathon, uiteraard wil ik dat, zal die snelheid omhoog moeten. Daar heb ik al een schema voor van Mario. Maar daarna, welke marathon zou ik graag lopen? Wederom een snelle (Eindhoven, Berlijn, Amsterdam) of eerder een mooie maar zwaardere (Medoc, Brussel, Koln, Jungfrau)? Zou ik in navolging van Philippe ook naar Parijs gaan? Of is de Maasmarathon wel iets voor mij? Ik weet het nog niet. Zijn er hier mensen met advies? Welke is een leuke marathon en waarom? Zijn er al bloggers met plannen voor 2008? Laat het me weten.

Gert

PS: en nu gaan slapen verdorie!

00:48 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Oef, ik ben niet de enige die nog aan het zweven is ;-)

Gepost door: philippe | 17-10-07

Mooi! Heerlijk toch om zo na te genieten. Gelijk heb je en je verdient het ook. Blijf nog maar op die wolk zweven hoor!

Gepost door: Petra | 17-10-07

Prachtig dat je zo kunt genieten. Je hebt het verdiend ook. Hopelijk kan ik dat binnen een week of 2 ook doen.

Gepost door: yves | 18-10-07

Blijf maar in de wolken .... die endorfine werkt nog redelijk lang mij gedacht !!! ben ook nog aan tzweven LEUK !!!!!!!!

Gepost door: Katrien | 18-10-07

wolk Die wolk, dat duurt wel eventjes hoor, na Parijs zat ik er minstens een week op. Over Parijs gesproken: ik zou niet twijfelen: c'est magnifique!

Gepost door: Julie | 18-10-07

wolk Ja, en dat blijft duren .. blijf nog maar genieten, en stilaan dromen van een volgende !!

Gepost door: Edith | 21-10-07

De commentaren zijn gesloten.