12-10-07

En het enige wat rest is hoop en twijfels.

Ik las daarjuist nog op het blogje van Elastimam dat zij met twijfels zit. Ook bij andere bloggers zie je regelmatig berichtjes in de aard van "zal ik het wel kunnen" of "heb ik er wel alles aangedaan"? Wel bij mij is het niet anders.

Als ik vorige week mijn laatste 32km afwerkte had ik zoiets van, en moet ik nu nog 10km verder lopen en elke km 1.15minuut sneller? No way, dat kan ik niet. Maar evengoed kan ik bvb bij 3 x5km aan marathontempo het gevoel hebben op het einde van de training, en moet ik dit nu eigenlijk bijna 9 keer doen en zonder rusten tussenin? En telkens denk ik van, dat lukt me nooit. En dat is zo ook soms voor andere trainingen. Hoe komt dit dan toch? Wel, het zit em in het kopje. We focussen op dat moment op die training, dat is dan ons doel. Daarom trachten we om juist die training mooi en netjes af te werken. Maar wat doe ik (we)? Elke keer weer reken ik verder naar die 42.195km en dat is nu net fout! Daar moet ik mee stoppen want dit genereert de twijfel.

We hebben allemaal een zeer goede voorbereiding achter de rug. Een voorbereiding die werd ondersteunt door een prachtig schema ons aangeboden door Super Mario! Een schema dat de opbouw verzorgde naar de marathon in Eindhoven op 14/10/2007. Ieder van ons heeft zijn uiterste best gedaan om het schema te volgen en een kwasi perfecte voorbereiding af te werken.  Soms waren we moe of gekwetst, maar dat hoort erbij. Trouwens een mailtje naar Super Mario volstond om ook daar een mouw aan te passen.

Daarom aan iedereen en dit los van het resultaat nu zondag:  een dikke proficiat! Verwijt vooral jezelf niet als het fout loopt want je hebt er alles aan gedaan!

Maar vooral: bedankt Super Mario Smile

Tot zaterdag of zondag in Eindhoven

Gert

16:03 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (5) |  Facebook |

Commentaren

Gewoon ook in geloven Gert. Met positief denken en veel supporters geraak je al ver.
We zullen zondag ook wat supporteren. Tot dan en veel succes.

Gepost door: Yves | 12-10-07

Doetagoe è! Ga ervoor Gert!
Gaat wel lukken.

Groetjes en tot zondag!

Gepost door: Tinne | 12-10-07

t-shirt de large T-shirt is de jouwe! tot in Eindhoven!!

Gepost door: Ruthje | 12-10-07

Komt goed Alles komt goed Gert! 200.000 supporters schreeuwen je naar de eindstreep! Tot zondag!

Gepost door: M@urice | 13-10-07

Geen twijfel mogelijk Geen twijfels hebben Gert! Natuurlijk ga je het halen. Alle supporters schreeuwen je tot de finish.
Heel veel succes en Erik en ik hopen je nog ergens te zien.
Zet 'm op hoor!

Gepost door: Petra | 13-10-07

De commentaren zijn gesloten.