09-10-07

Aftellen naar en hopen op.

Aftellen dus naar zondag. Ondertussen hopen dat we niet meer ziek of gekwetst geraken. En laat nu net mijn keel een beetje raar doen toen ik daarstraks naar huis reed van het werk en nu ook een beetje. De thijm thee staat al klaar en dan bed induiken. Rust is trainen nu!

Maar daarstraks nog een duurloopje van 15km aan 5.50, nu ja tussen de 5.35 en de 5.40 is het dus geworden, afgewerkt. Ik moet zeggen dat ik net zoals afgelopen zondag een zalig gevoel had. Constant afremmen, hartslagen rond de 130, dan toch op de momenten dat de hartslagmeter niet aan het flippen was. Ik denk dat ik weeral records heb gehaald door minstens 5 keer 220 te slaan en ook een paar keer zonder hartslag heb gezeten. Voor nu zondag ga ik in ieder geval dat lawaaierig gepiep afzetten moest hij weer op hol slaan. Wat heeft die hartslagmeter toch? Maar de benen voelen schitterend aan en nul komma nul vermoeidheid van het lopen. Dat gevoel hoop ik ook zondag te hebben en dan maar hopen op een goede dag. Het weer lijkt in ieder geval erg mee te zitten. Lekker veel zon en rond de 18 graden. Dit vind ik kwasi perfecte omstandigheden.

Ook nog wat goede (eet)raad gekregen van mijn spijtig genoeg gekwetste marathon haas. De pannekoeken zijn al gebakken (deels ook al verorberd), de jongste ook super blij natuurlijk, de muesli is in huis, de fruityoghurt, de vette vis, de cashewnoten, het extra bruine brood, noem het maar. Lekker veel water drinken en veel koolhydraten innemen staat de volgende dagen centraal. Natuurlijk niet te vergeten om veel te slapen. Daar ga ik nu aan beginnen se. 

Slaapwel.Knipoog

23:14 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.