07-10-07

Het laatste weekend voor Eindhoven.

Wat een lekker weertje zeg dit weekend! Zalig om te sporten en dus om te lopen.

Zaterdag had ik mijn laatste iets of wat pittige training. 3km inlopen daarna 3 x 5km aan marathontempo met 5 minuten rust tussenin en 3km uitlopen. Deze keer was het niet de hartslagmeter die tilt sloeg, maar het batterijtje van de footpod dat de laatste stuiptrekkingen kreeg. Uiteraard werden hierdoor de kilometers niet meer correct gemeten. Vooral de laatste lange versnelling was er teveel aan voor het batterijtje. Ik denk dat ik dan ook bijna 6km heb gedaan. Tijden weet ik niet meer zo goed en omdat de laptop nog weg is kan ik de file niet downloaden. Maar het zag er goed uit. Zoals gewoonlijk iets te snel gelopen, tussen de 5 en 10 seconden per km, en de hartslagen tijdens de inspanning rond de 140. De benen waren ok, niet super. Nadien wat lichte pijn aan het rechterbovenbeen, maar die was vandaag al weg,geen probleem. Omdat ik ook nog de digicorder moest gaan wisselen wegens stuk, wat is dat toch bij ons, naar de post onze bouwvergunning moest gaan afhalen voor de zonnepanelen (eindelijk, na 6 maanden wachten), en dan ook de dochter nog aan het zeuren was om naar "go strange" in Antwerpen te gaan, kon ik uiteraard fluiten achter mijn winkeluitstap. Dat wordt dus nog 2 weken verderdoen met flodderbroeken want volgend weekend speelt zich in Eindhoven af! Voor de geïnteresseerden. De dochter wil in 2009 met een vriendin 1 maand in Afrika vrijwilligerswerk gaan doen in Afrika. Ghana draagt, om God weet welke reden, de voorkeur weg. "Go strange" is een beurs waar je hierover veel informatie vindt. 's Avonds dan naar Genk-KV. Verloren uiteraard, maar daar had ik niet anders van verwacht in Genk.

Deze morgen al om 07u30 bedje uit want de jongste moest per uitzondering nog eens zondagmorgen voetballen. En vermits we pas na middernacht terugwaren van Genk, was dit vroeg opstaan. Al maar goed dat Raf weer leuk voetbalde en de ploeg met 3-4 won.

Daarna een vetloopje van 20 km aan 6.40. Lekker weertje en de vrouw die mee fietste en ik dus niet aan drank moest sleuren. Ik heb echt genoten! De eerste 5km ging het nog om zo ongeveer de tijd te halen, zo traag dus. Nadien, toen mijn vrouw me vergezelde want ze was even later,  zat ik regelmatig 10 à 15 seconden te snel. Hartslagen constant tussen de 115 en de 120, het hele loopje lang. Het was echt genieten in dat lekker zonnetje. Zelfs het babbelen kreeg mijn hartslag niet naar boven. Daarna even wat gegeten en zijn we nog lekker iets gaan drinken met de fiets. De kinderen zijn toch op Chiro zondagnamiddag. En nu heb ik de computeraangeslagen om even het blogje bij te werken. Smile

Nog 1 weekje geduld, heel en gezond blijven. Zondag is het zover, ik ben echt benieuwd waar ik ga uitkomen.

 Gert

20:38 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

En niet vergeten om deze week voor de marathon ook extra te gaan drinken.
Groet rinus.

Gepost door: Rinus. | 07-10-07

Een mooi laatste weekend voor Eindhoven Gert, je bent er duidelijk klaar voor.

Gepost door: philippe | 08-10-07

bijna... Het wordt spannend! Je voorbereiding is super, je vorm is super, het parcours is super, het weer wordt super.....bijelkaar wordt het een supertijd!
Maak er een rustige week van. Tot zondag!

Gepost door: Petra | 08-10-07

De commentaren zijn gesloten.