05-10-07

Maar uiteraard bestaat er nog zoiets als de pc op het werk.

...om even snel de blog te updaten. :)

Het eerste kwartiertje op het werk surf ik gewoonlijk even op het internet. Ik ben dan ook ruim anderhalf uur te vroeg. Lekker rustig 's morgens wegens geen telefoons en nog geen collega's die vanalles komen vragen, daarom. Dus kan ik evengoed hier snel even kleine update doen op het blogje.

Gisteren relatief lekker gelopen. De benen waren nog een ietsie pietsie moe van de 32-iger van dinsdag. Maar al bij al zeer lekker loopje gehad. Normaal gezien had ik de lactaat test gisteren, maar omdat ik die 3 weken heb uitgesteld mocht ik van Mario gisteren 15km aan 5.50 doen. Nu de cijfertjes kan ik niet tonen, remember laptop in herstelling en daar staat de software op. Maar na elke kilometer zag ik dat de snelheid steeds tussen de 5.39 en de 5.48 lag en hartslagen tussen de 125 en de 134. Prima dus.

Vandaag vrijdag lekker rusten en 's avonds mijn wekelijkse eetzonde! Een supergroot pak fritten en 2 (soms 3) lekker vettige happen daarbij. Uiteraard aangevuld met een paar kwakken andalouse en mayo! Cool Spijtig genoeg geen sauna en massage vandaag. Dat is me ietsje te duur om dat elke week te doen. Ik heb nog een sessie geboekt op maandag 15/10. Juist ja, 1 dag na de marathon. De waarschijnlijk vermoeide en wat verzuurde beentjes die dag lekker laten masseren!

Voor de rest zal het een realtief rustig weekendje worden. Morgen zaterdag de laatste pittige training zie ik voor de marathon. 3 x 5km op marathontempo. Ik denk dat ik ook maar eens ga winkelen zaterdag. Want vanwege dat felle vermageren heb ik echt geen broek meer die me deftig past. Het is echt geen zicht meer om met broeken rond te lopen die echt flodderen rond je lijf. Dat gaat een dure zaak worden want ik heb dus echt maar 1 broek meer die nog iets of wat past. 's Avonds heb ik dan mijn wekelijkse afspraak met KV Mechelen en ga ik naar Genk-KVMechelen kijken.

Zondagmorgen moet mijn jongste dan voetballen en daar mis ik normaliter geen wedstrijd van, en daarna volgt er dan een traag vetloopje van 20km. Waarschijnlijk ga ik ook nog ene drinken met mijn vrouw zondagnamiddag en dan is het weekend weeral ...voorbij! Fronsen

 

Groetjes

 

08:49 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

weekend Ah, lekker toch zo'n frietje....af en toe mag dat best. En daarom smaakt het dan zo ongelooflijk lekker.
Succes met winkelen zaterdag! En plezier bij de voetbal.
Een goede week, de laatste voor de marathon. Goed slapen, goed eten=gezond en geen frieten en veel drinken=water...
Groeten van nummer 4894 P en 5500 E

Gepost door: Petra | 05-10-07

Genieten Geniet van je laatste marathontraining, de lekkere frieten, het winkelen, het voetbal, ...
Nr. 1012

Gepost door: philippe | 05-10-07

smakelijk en maar hopen dat de baas je blog niet kent :-) Geniet van de frietjes! Mijn wekelijkse zonde is.... chocolade. Euh;... maak daar maar dagelijkse zonde van ;-)

Gepost door: Julie | 05-10-07

Hoplijk heb je van de frietjes genoten. Up naar Eindhoven nu.

Gepost door: Yves | 07-10-07

De commentaren zijn gesloten.