02-10-07

De laatste loodjes

wegen niet altijd zwaar hoor. Omwille van het gewijzigde schema, was de laatste 30-iger verplaatst naar vandaag. Nu, 32km aan 6.30 betekent zowat 3u30 lopen en dat zag ik niet zitten na het werk. Dan zou ik pas ten vroegste om 18u30, na de laatste kiné sessie, kunnen vertrekken en dus zowat alles in het donker moeten lopen. Daarenboven kan ik dan ook pas daarna mijn avondmaaltijd nemen.  Dan maar snel maandagnamiddag een halve dag vakantie gevraagd en uiteraard gekregen van de baas. Tegen dat ik alle drank had gemaakt en de busjes gevuld, de ipod had rondgehangen en de Polar met hartslagmeter omhad was het bijna 13u15. Eigenlijk, we sleuren eigenlijk toch nogal wat mee hé voor die lange duurlopen? Om een lang verhaal kort te maken, het liep best lekker. Niet super, super,maar dat had zo zijn reden! Schreeuwen Vermits ik nogal een felle zweter ben, moet ik ook goed drinken onderweg. Ik probeer voor zulke duurloop toch 2l te drinken. Dus de 6 potjes aan de riem is zowat 1l en dan had ik nog een plastieken liter fles spa met kraantjes water gezet op een plaats waar ik 3 keer passeerde. maar surprise, surprise toen ik na dik 10km de eerste keer passeerde was de fles weg! Leuk hé!! Not dus!Verbaasd Dus moest ik het rooien met 1l. Dan heb ik maar 1 potje per 5km opgedronken en het zo gerokken tot het einde. Uiteraard begon ik toch stilletjes aan wat licht verzuurde benen te krijgen en superveel dorst natuurlijk. Bon, het was natuurlijk geen drama, maar leuk is anders. Al bij al mag ik niet zeuren met het resultaat. Buiten de heel licht zware benen naar het einde toe, ging het super. Conditioneel geen enkele last gehad. Ziehier de cijfertjes.

Afstand5km5km5km5km5km5km2km
Snelheid6,186,246,206,206,206,206,24
Hartslagen123128126128131134

135

 

Thuisgekomen, snel gedoucht en eten gekookt tegen dat de jongste en mijn vrouw terug waren van school en werk. Die ook blij uiteraard. Goede punten gescoord bij de vrouw. Knipoog 

De kiné heb ik ook stopgezet na vandaag. Zondag in Brussel, noch vandaag enige last gehad van de kuit. Dus dat zit wel snor. De lactaat test heb ik daarentegen uitgesteld tot 2 weken na de marathon. Mario zei me dat nu niet echt de goede moment was om deze test te doen. Beter in een recuperatie of rustige periode. En vermits ik altijd luister naar de coach...Cool

Morgen nog een dagje rust gekregen en vanaf donderdag val ik terug op het schema. Tot dan!

Gert 

19:41 Gepost door Gert in Lopen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Proficiat Proficiat met je 30er! nu lekker afbouwen en aftellen naar Eindhoven. Hihi, nu moet je in je buurt zo'n "gezocht" poster gaan ophangen voor de dief van je fles water... de maatschappij van tegenwoordig, zelfs een fles is niet meer veilig.

Gepost door: Julie | 02-10-07

Positief bericht Ik lees veel liever dit positief bericht dan dat berichtje van een paar dagen geleden ....

Gepost door: M@urice | 02-10-07

32 Proficiat met uw 32er .. je bent er helemaal klaar voor .. en een superlage hartslag !! topconditie. En nu aftellen naar Eindhoven.

Gepost door: Edith | 03-10-07

Geef in eindhoven je vrouw zeker een tweede drankgordel of toch nieuwe reserve busjes zodat je daar kan wissselen . Dat je veel zweet is zeer goed , het koeld je lichaam af , maar je moet daarom wel, blijven drinken.

Gepost door: mario, | 04-10-07

De commentaren zijn gesloten.