26-09-07

Lactaat test en een vermoeid lichaam

Deze morgen eerst naar de kliniek geweest om een rx en een echo te laten nemen van mijn duim. Ik heb daar al sinds een maand een verdikking. Na 2u30 aanschuiven (grrrr) wist men mij te zeggen dat het waarschijnlijk litteken weefsel zou zijn van een vroegere ontsteking of wondje. Welk wondje of ontsteking? Soit, nog even met de huisarts bespreken en als het niet meer last oplevert blijft het zitten. Indien niet effe onder de microscoop en laten wegsnijden zeker?

De kiné had me aangeraden om eens een inspanningstest te doen in het ziekenhuis. Blijkbaar is Imelda hier in Bonheiden daar zeer goed voor uitgerust. Vermits Mario ll zondag ook even de lactaat test tersprake bracht en ikzelf daar ook al een tijdje mee in mijn hoofd zat, ik ben tenslotte al 45 jaar en train toch vrij stevig, heb ik besloten om deze lactaat test daar vast te leggen. Afspraak 4 oktober in de namiddag. Ik ben eens benieuwd wat dat gaat worden. Ik moest er wel voor zorgen om tot 2 dagen voor de test niet meer te verzuren. Dan zal ik mijn 12 x 1km van de dinsdag ervoor echt niet te snel mogen lopen. ;) En dat is maar goed ook.

De 8km daarstraks, het waren er eigenlijk maar 7.5, waren kwa snelheid wel ok, doch ik ben gewoon lichamelijk wat vermoeid. Dus het gevoel zat wel wat minder. Mijn vrouw fietste dan ook nog eens mee, dat betekent dus babbelen, en de training zat echt ingeprangt tussen het werk en de kiné, en je begrijp da het allemaal wat "half zen gat" was, zoals wij dat hier zo mooi kunnen zeggen.

Morgen wordt het dus ofwel een wisselloop van 25km of de zaterdag training. Dat hangt af of mijn medelopers voor de aflossingsmarathon van nu zondag in Brussel gaan bevestigen dat ze er gaan zijn. Daar ga ik een 10km lopen. Ik ga proberen om zeker niet te forceren maar ga uiteraard wel mijn best doen. Geen idee trouwens wat ik nu waard ben op een 10km. Ik ben wel eens benieuwd.

Gert

19:58 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Moe? Goed dat je zo'n test gaat laten doen. Ben benieuwd naar de uitslag. Logisch dat je wat vermoeid bent...werken, trainen, de kiné ertussendoor. Mar je hebt nog genoeg tijd om in ultravorm te komen voor Eindhoven.

Gepost door: Petra | 27-09-07

brussel? Is er dit weekend een aflossingsmarathon in Brussel? Dat wist ik niet, misschien kan ik gaan supporteren. Veel succes met de wisselloop en de testen.

Gepost door: Julie | 27-09-07

Test Hey

Voor die inspanningstest heb jij daar een contactpersoon bij imelda voor waar ik mij eens kan informeren voor ook zo een test te doen.

Gepost door: Steven | 08-04-08

De commentaren zijn gesloten.