19-09-07

Aldi spulletjes

Via een collega werd ik er attent op gemaakt dat er vanaf vandaag loopkledij in promotie stond. Hmmm, zouden die weten dat ik loop? Onschuldig

Vermits er vlakbij onze burelen een Aldi is, ben ik er deze middag even gaan kijken. Toffe en kwalitatief goede kledij, echt waar. Ik heb mezelf een lange t-shirt, een loop broek en loopjas aangeschaft. Prijs voor de 3 samen, €31! Uiterard heb ik ze direct uitgeprobeerd daarjuist voor de de 8km loop. Het jasje was nog wat te warm, maar de T-shirt voelde zeer goed aan, evenals de broek. Het is een stretch broek die ook lekker zit. Het is geen topmateriaal. Maar prijs kwaliteit zeer goed om wat extra spulltjes te hebben. Kwestie van de vrouw wat meer ruimte te geven kwa strijk en was. :) De loopmuts en de reflecterende dingetjes heb ik er ook bijgenomen. Allen daarheen zou ik zeggen, maar doe het dan wel morgen of je bent te laat. Oh ja, als je twijfelt voor de maat tussen bvb L of M, zeker voor de broek dan de kleinere maat nemen, succes.

Oh ja, ik maak me zorgen om mijn kuit. Fronsen Als het niet betert vrees ik dat ik volgende week even een training ga moeten overslaan of ik haal de marathon niet. Dat zou een zeer grote ontgoocheling zijn na al die maanden zware training. Maar ik hou de moed er zeer zeker in.

 Gert

20:12 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Leuke blog!=D
ik zal zeker nog eens langs komen!;)
groetjes
NoùùK

Gepost door: Noùkk.! | 19-09-07

Wel dan heb je net hetzelfde als mij gedaan. Ik ben ook onder de middag een setje gaan halen en het daarnet uitgeprobeerd. Prijs kwaliteit zeker een aanrader.

Gepost door: yves | 19-09-07

De commentaren zijn gesloten.