08-09-07

Daar ging mijn rustig dagje

War zei ik ook weer? Lekker uitslapen? Ik had mijn blog gisteren nog geen 10 minuten bijgewerkt toen de oudste binnenstormde met het heuglijk nieuws dat hij en zijn vriendin een studio hadden gevonden en vandaag gingen verhuizen. Vermits ze een week geleden al hun spullen hier hadden binnengesmeten en ze ook hier logeerden, kon ik dus niets anders doen dan het wekkertje om 8u zetten, de auto alvast inladen met dozen en allerhande meubels en helpen verhuizen. FronsenGelukkig duurde het niet zo lang en was ik rond 12u thuis. Maar 20 keer de trappen op en af met redelijk zware dozen tot op het vierde kan je nauwelijks de ideale voorbereiding noemen voor een training van 4 x 3km op marathontempo! Maar bon, ik begon er dan toch maar aan rond 12u30. En wonder boven wonder, het liep zeer goed. De extra slaap, ik was optijd gaan slapen, had wonderen gedaan. In zoverre dat ik, ondanks ik het echt probeerde, zowat 10 seconden per km te snel was. Hartslagen rond de 140 gemiddeld tijdens de reeksen. Tussenin tijdens de 5 minuten recup perfect en snel onder de 100, zowat rond de 85. Weg zware benen, weg vermoeidheid, super! Ik prijs me nog steeds zo gelukkig dat ik Mario juist op tijd heb leren kennen. Ik denk dat ik anders al lang oververmoeid had geweest. Dus Mario, nogmaals bedankt.

Alleen was het nu mijn jongste zoon die het feestje verstoorde. De gsm ging af tijdens de laatste reeks. Mijnheertje was zijn paspoort vergeten voor zijn voetbalmatch en vroeg of ik hem nog wou brengen. Ik was wel van plan om te gaan kijken, maar niet zo vroeg op voorhand. Het uitlopen werd dus een beetje, pas 500m, ingekort. Vliegensvlug onder de douche en zonder eten de auto in. Want ik moest nog middageten. Juist optijd aangekomen om hem dan nadien een mooie wedstrijd te zien spelen. Uitslag, 1-5 gewonnen en nu 6/6.

Dan thuis nog spaghetti gemaakt, de vrouw is aan het bijstuderen, en om 18u heb ik lekker veel spaghetti MET brood gegeten. Om 19u is de riem eraf gegaan en heb ik me bezig gehouden om alle trainingen in de Polar in te laden tot en met de marathon. Dat is nu ook gebeurd. Nog even blogje bijwerken, wat tv kijken en slapen. Morgen vetloop van 22km en voor de rest lekker niksdoen. Of toch wel, iets gaan drinken met het vrouwtje even verderop, schol! 

 

22:29 Gepost door Gert in Algemeen | Permalink | Commentaren (2) |  Facebook |

Commentaren

Hallokes.. Ik wens U voor morgen een aangename dag ...liefs

Gepost door: Athea | 09-09-07

Druk dagje Gert en je moet wat over hebben voor je kinderen ;-)..
Groet Rinus.

Gepost door: Rinus. | 09-09-07

De commentaren zijn gesloten.